Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Citroen Xsara II, 2.0Hdi Komunikat powyżej 70km/h

psamolek 21 Oct 2011 21:45 2941 9
    psamolek
    Level 10  
    Koledzy po przekroczeniu magicznej prędkości 70km/h wyświetla się i piszczy komputer pokładowy okazując komunikat "trop elevee"". Po podlaczeniu do komputera u mechanika nie ma blędów. Co to jest??
    colin555
    Level 27  
    google -> translator i zacznij mysleć
    psamolek
    Level 10  
    sprawdzalem, znaczy " zbyt wysoki". Wysoki poziom czego??
    autoas
    Level 42  
    Nie byłeś u żadnego prawdziwego "mechanika " na komputerze, bo wiedziałby o co chodzi....
    Skoro przekraczasz prędkość i ci piszczy to .........?
    Masz instrukcję tego auta?

No i zmień język komunikatów, będziesz miał łatwiej...chyba
    Anonymous
    Anonymous  
    psamolek
    Level 10  
    autoas wrote:
    Nie byłeś u żadnego prawdziwego "mechanika " na komputerze, bo wiedziałby o co chodzi....
    Skoro przekraczasz prędkość i ci piszczy to .........?
    Masz instrukcję tego auta?

No i zmień język komunikatów, będziesz miał łatwiej...chyba

bylem u mechanika i komputer nie pokazuje zadnych błędów. Resetowal komputer i nic. jezyka komunikatów niestety nie mam mozliwości zmienic
  • Helpful post
    mota88gb
    Level 19  
    Bo nie masz odczytać błędów tylko wyłączyć opcje w kodowaniu. Najlepiej by było jakbyś znalazł kogoś z Lexią.
    autoas
    Level 42  
    psamolek wrote:
    bylem u mechanika i komputer nie pokazuje zadnych błędów. Resetowal komputer i nic.

To jest dowód że u żadnego fachowca nie byłeś, byłeś u kogoś kto ma taką samą wiedzę o samochodach jak ty, czyli......i nie jedź więcej do niego w żadnej sprawie nawet jak ci zabraknie płynu do spryskiwacza, bo ci soft w komputerze wymieni...

Jakaś paranoja "internetowo/forumowa" w tej Polsce.....
    psamolek
    Level 10  
    autoas wrote:

To jest dowód że u żadnego fachowca nie byłeś, byłeś u kogoś kto ma taką samą wiedzę o samochodach jak ty, czyli......i nie jedź więcej do niego w żadnej sprawie nawet jak ci zabraknie płynu do spryskiwacza, bo ci soft w komputerze wymieni...

Jakaś paranoja "internetowo/forumowa" w tej Polsce.....

może grzeczniej....?? forum jest chyba po to żeby sobie pomagać. A według ciebie po co jest forum?? co???
    Chciałem otrzymać odpowiedz na moje pytanie, bo nikt na wszystkim się nie zna.

Dziekuje mota88gb za odpowiedź, plusik
    mczapski
    Level 39  
    Nie ma co się obrażać skoro chce sie zwyczajnie pasożytować. Na takiej zasadzie zapytasz jak otworzyć samochód bowiem nie chcę się zajrzeć do instrukcji (nieważne papierowej czy elektronicznej). Poza tym czyżbyś nie korzystał nigdy z przełączania funkcji tzw komputera (taki przycisk na dźwigni przełączania wycieraczek)?