Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki wzmacniacz pod przedni zestaw Helix db 62.1?

Damino2x 23 Oct 2011 16:32 3011 9
Computer Controls
    Damino2x
    Level 9  
    Jaki wzmacniacz ładnie sobie poradzi z zestawem odseparowanym Helix DB 62.1 drzwi są wygłuszone oraz środek drzwi matami Stp.Mogą być propozycje nowych jak i używanych.
  • Computer Controls
    bogus1984
    Level 26  
    Np. Kenwood PS-100, sporo tego jest, bo to nie jest wymagający zestaw.
  • Computer Controls
    lukaszvwmk2
    Level 9  
    Możliwości jest dużo. Zależy ile chcesz przeznaczyć pieniędzy na wzmaka. Miałem, kiedyś ten zestaw pod samym radiem i grał przyzwoicie. Myślę, że ok 50 rms-u im wystarczy:) Rozejrzyj się za jakimś soniakiem z serii XM, lub alpinką. Na znanym portalu jest też u-Dimension EL-A52. Pozdrawiam:)
    bogus1984
    Level 26  
    Ja nabyłem kiedyś do Helixa po taniości wzmacniacz Jensen Mercury 4000 (Dałem 120 zł z przesyłką), dźwięk lepszy jak z Blaupunktów, Sony Xplode, i wielu innych w podobnej cenie. Warty tych pieniędzy, ma 4 x 50, lub 2 x 150, więc za takie pieniądze dobry sprzęt był (gdzieś jeszcze leży na strychu ;)
    Lukas32
    Level 20  
    Możesz poszukać jeszcze starego macroma. Bardzo dobre wzmacniacze (jak stare alpiny, sony xm) a w Polsce dość tanie, bo ludzie tego nie znają.
    bogus1984
    Level 26  
    Potwierdzam, Macrom to dobry klocek. Sam mam takiego 42.29 - pięknie grający mały wariat - 2 x 90, 1 x 350 RMS. Bardzo muzykalny piecyk, przyszłościowy i co najważniejsze tani (mocniejszy i nie gorszy jak seria XM).
    Damino2x
    Level 9  
    a co powiecie na temat Blaupunkta Bsx 120 tylko z tego co widzę ciężko dorwać go u nas.
    bogus1984
    Level 26  
    Ja osobiście na temat wzmacniaczy Blaupunkta oraz głośników nie powiem nic dobrego, może z wyjątkiem niektórych z serii Velocity.
    User removed account
    Level 1  
    Damino2x
    Level 9  
    Posiadam radio JVC KD-R 411