Akurat to auto oglądałem ze znajomym mechanikiem - miałem okazję to zajechałem z nim. Podwozie ma ok.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theresoftkom wrote:A czemu nic nie słyszę o Oplu?
Astra 1.7D - spalanie 5l, silnik nie ISUZU tylko OPLA, mało awaryjny tylko trzeba poszukać mało przegnitego.
Ja swojego za 1600zł kupiłem w db. stanie i jeżdżę nim jak szalony i jedyne co to dolewam czasem oleju silnikowego
marjoy wrote:
czy ty wiesz co piszesz ?
w Polsce nie istnieją tzw. instalacje używane, raz zamontowana butla i wpisana na homologacji nie może być z tym samym nr użyta ponownie!
Renegat_pol wrote:[..
To ciekawe. Moja instalacja jeździła LEGALNIE!! (była wbita do dowodu rejestracyjnego) w trzech samochodach pod rząd. Gazownik wzioł tylko 500PLN za montaż i papier.
degename wrote:Duże auta niestety mnie nie interesują choć nie ukrywam że następny mój samochód to pewnie będzie Renault Espace - ale to właśnie po moim ślubie za dwa, trzy lata.
Quote:Zastanów się w tej cenie oczekiwać nie wyeksploatowanego samochodu ?
Angry_Us3r wrote:W każdej cenie możesz oczekiwać padła. Nawet za >40 tys.
Angry_Us3r wrote:Ładne auta można też sprowadzić z Włoch, kraj ten rzadko widzi śnieg.
shortping wrote:Cały czas czytając posty poprzedników mam nieodparte wrażenie, że tylko ja je czytam.
Wszyscy proponują przerdzewiałe pudełka po sardynkach z ledwie odpalającymi silnikami, nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, że można mieć w dwudziestoletnim samochodzie za dwa tysiące nietkniętą przez rdzę karoserię i silnik na gwarancji - mimo naprawdę sporego przebiegu.
O klimatyzacji, automatycznej skrzyni, pełnej elektryce i wielkości wspomnę tylko z obowiązku rzetelnego przypomnienia.
Ale jak wybierzesz, tak będziesz jeździł...
Mam nadzieję, że długo i bez zbędnych sensacji - tak, jak ja.