Kolego w no limits żądaj aby wdepnęli gaz do dechy czyli żądaj żeby sprawdzili ile się da bo na tym no limits polega nie ma sztywnych łączy. A pro po doczytałeś się bardzo dobrze 

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereQuote:Kilka godzin szukania, instalowania i konfigurowania i jest!!! Kilka programów Server DNLA free pokazały mi zasoby mojego komputera w Netia Player, kilka pokazało ale bez zawartości, kilka pokazało z zawartością ale same foldery, muzykę odtwarzało, natomiast filmów już nie chciało. ALe takie programy jak PS3 Media Server, Wild Media Serwer (chyba najlepszy) i HomeMediaServer (rosyjski i alternatywny dla WMS, o dziwo bardziej rozbudowany, no ale po rosyjsku Very Happy) bez problemów pokazały mi zasoby z komputera. Nie wszystkie programy mają full działanie, chodzi mianowicie od przewijanie, tu często się zacinają. WMS daje sobie radę. Także tym "człowiekom" Very Happy co korzystają z Netia Spot i Netia Player i mają zamiar korzystać, śmiało można sprawić że na TV można oglądać wsio: z komputera, neta, USB HDD.
Nadmienię że WMS jest programem płatnym, natomiast PS3 Media Server free, a jak ktoś lubuję się i zna "pa ruskaju jazyk" polecam HomeMediaSerwer.ru.
Oczywiście nie omieszkam napomknąć o tym technikom Netii, bo spodziewam się że zdawali sobie z tego sprawę, tylko dlaczego nie nie mogą albo nie chcą o tym informować użytkowników.
vitosx wrote:A co masz zapisane w umowie? Ja np. mam wyraźnie podany punkt mówiący o karze w wysokości 150 zł w przypadku nie zwrócenia Netia Spota w ciągu 14 dni od rozwiązania umowy.
EDIT: Możliwe, że 300 nawet, tak jak pisze RikasMalinka.