Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki kabel kupić do mojej mp3 Philips GoGear LUXe 4GB?

Bigbobo 13 Nov 2011 21:55 3241 5
    Bigbobo
    Level 9  
    Nie wiem czy pisze w dobrym dziale, ale nie mam pojęcia co kupić, więc chyba dobrze. Sprawa wygląda następująco. Jechałem jakiś czas temu w pociągu i znalazłem mp3 Philips GoGear LUXe 4GB. Przy mp3 były słuchawki, ale niestety zabrakło kabla USB. Teraz chciałbym dokupić ten kabel, żeby móc połączyć urządzenie z komputerem, nie wiem jednak jaki przewód USB dokładnie kupić (jaką końcówkę ma mieć), tak aby pasował. Nie znam się na tym i nie chciałbym kupić czegoś, co nie spasuje...Jaki kabel dokładnie kupić? Czy łatwo takie coś dostać?
    Z góry dziękuję za odpowiedź:)
    Bigbobo
    Level 9  
    Kto sprzedaje kabel do mp3 którą zamówił?? przecież on też musi jakoś z niej korzystać?? A nawet jeśli to gdzie go kupić i jaki jest koszt takiego kabla? domyślam się że to nie będzie 5 zł?? czy nie ma jakichś tanich substytutów??
    Atreyu Makiavel
    Level 34  
    Nie szalej kolego, to zwykły mini USB.
    Bigbobo
    Level 9  
    właśnie problem w tym że to nie jest zwykłe mini usb, bo taki kabel mam z mojego starego zen stone i nie pasuje.
    Atreyu Makiavel
    Level 34  
    Bo jest kilka odmian mini USB, czasem producenci tworzą swoją wesołą wersję. Wizyta w elektronicznym lub RTV/AGD powinna załatwić sprawę. Tam na miejscu sobie sprawdzisz które pasuje. Są też na allegro pod hasłem: kabel mini usb. Patrzysz na zdjęcie produktu i widzisz czy to ten. Przykładowo:
    http://allegro.pl/kabel-mini-usb-canon-jvc-hp-sony-olympus-navi-fv-i1937806215.html
    Wygląda identycznie jak AY3930.