Witam skończył mi się toner startowy ponieważ nie dawno kupiłem drukarke (Brothera Hl-2250DN) jest startowy.
1.Czy napełniając proszkiem toner wydruki będą jakościowo takie jak wydruki z tonera orginalnego?
2.Czy skaraca się żywotność innych podzespołów przez to ?
3.Ile te zasypki mogą byc przechowywane w pojemnikach ?
4.Ciekawi mnie czy zasypki które oferują skelpy internetowe firm typu LG Korea są przyzwoite jakościowo samo Korea nie wróży dobrze?
5.Jakiej firmy i gdzie nabyć przyzwoite zasypki dla tego modelu drukarki?
6.Prosiłbym o jakomś fajną opiske jak wykonać sobie regeneracjie (dosypywanie) i reset dla tego modelu dla kasety startowej?
Co o tym myślicie powiedzcie wszystko pewnie bedzie to mialo znaczenie dla innych borykających się z podobnym problemem i chcących sobie z tym poradzić samemu.
Pozdrawiam
1.Czy napełniając proszkiem toner wydruki będą jakościowo takie jak wydruki z tonera orginalnego?
2.Czy skaraca się żywotność innych podzespołów przez to ?
3.Ile te zasypki mogą byc przechowywane w pojemnikach ?
4.Ciekawi mnie czy zasypki które oferują skelpy internetowe firm typu LG Korea są przyzwoite jakościowo samo Korea nie wróży dobrze?
5.Jakiej firmy i gdzie nabyć przyzwoite zasypki dla tego modelu drukarki?
6.Prosiłbym o jakomś fajną opiske jak wykonać sobie regeneracjie (dosypywanie) i reset dla tego modelu dla kasety startowej?
Co o tym myślicie powiedzcie wszystko pewnie bedzie to mialo znaczenie dla innych borykających się z podobnym problemem i chcących sobie z tym poradzić samemu.
Pozdrawiam