Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Schemat elektryczny zamka drzwi Passat B5 2003 sedan 1.9 TDi

nelik1987 14 Dec 2011 09:54 15323 10
    nelik1987
    Level 31  
    Witam.
    Poszukuję schematu elektrycznego autoalarmu i zamka w drzwiach do Vw Passat B5 2003 rok sedan 1.9 TDi 130 HP, ponieważ są problemy z zamykaniem drzwi. Szukałem trochę ale niestety nic nie znalazłem konkretnego.
    Samochód ma zainstalowany fabryczny autoalarm.
    Pawel wawa
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Guzik, niczego nie szukałeś, na temat zamków centralnych w Passacie B5 jest tyle, że można rozprawę doktorską napisać. Tylko przez wzgląd na długi staż na forum oraz to, że jesteś ratownikiem nie przywalę ostrzeżenia.
    Pawel wawa
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Kolego,wpisz w wyszukiwarkę np: moduł komfortu Passat b5 i czytaj do woli. A co dzieje się z Twoimi zamkami. Opisz usterkę.
    Aksag
    Level 11  
    ja obstawiam, że woda Ci się kolego dostała do modułu komfortu i zjadło Ci płytę.
    tolo99
    Level 12  
    witam
    Standardowa usterka to modol komfortu zalany przez wode ale jesli chodzi o dzwi kierowcy to takze moze byc mikroswitch padniety lub zimy lut.
    Pozdr.
    andrzej lukaszewicz
    Level 40  
    I przetarta izolacja na przewodach w miejscu przejścia wiązki przez lewy próg...
    nelik1987
    Level 31  
    Znalazłem pewien schemat i teraz będę szukał co jest nie tak, w załączniku owy schemat co prawda do passata 2001 ale może będzie chociaż podobny.

Chciałem dodać załącznik ale okazało się, ze taki plik jest na serwerze :) a ja mam go z zupełnie innego miejsca :)

link do tematu: https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=6822761#6822761
    Ireneo
    Level 42  
    Ale schemat nie jest potrzebny,usterki w tym zamku są opisane na wielu forach.Nie szukaj schematu tylko sprawdź co wyżej podano na początek.
    sławol
    Level 17  
    Autor nie chce leczyć syfa pudrem, tylko podejść do sprawy profesjonalnie, dajcie mu tą możliwość.