Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Szybko rozładowywująca się bateria pilota

^Krzysiek 22 Dec 2011 00:18 3521 5
    ^Krzysiek
    Level 9  
    Czyli jak w temacie. Mam problem z moim pilotem od centralnego. Wszystko fabrycznie oczywiście. Auto: Peugeot Partner 2000 r.

Bateria szybko się rozładowywuje. Dzisiaj wkładam nową (Duracell MN21), a jutro wieczorem już nie działa. Sprawdzałem - żadnego zwarcia w pilocie nie ma.

Podrzucicie jakiś pomysł co odbija temu pilotowi? Męczy mnie otwieranie zamków ręcznie - dlatego że mam uszkodzone wszystkie wkładki prócz przednich prawych drzwi.
    kybernetes
    Level 39  
    To nie jest bateria od fabrycznego pilota, więc powinieneś się zwrócić się do serwisu obsługującego urządzenie, które masz zamontowane w samochodzie.
    Hans30
    Level 28  
    Masz pewnie jakiś dokładany system :D . Daj zdjęcia pilota. Sprawdzałeś może pobór prądu w tym pilocie?
    ^Krzysiek
    Level 9  
    Poboru nie sprawdzałem i na razie nie mam jak sprawdzić - miernik zostawiłem w ciężarówce.

Zdjęcia:

Szybko rozładowywująca się bateria pilota Szybko rozładowywująca się bateria pilota Szybko rozładowywująca się bateria pilota

Szybko rozładowywująca się bateria pilota Szybko rozładowywująca się bateria pilota Szybko rozładowywująca się bateria pilota
    ^Krzysiek
    Level 9  
    Odświeżam. Problem aktualny.
    kybernetes
    Level 39  
    Zapytaj na dziale "zabezpieczenia pojazdów", może tam Ci coś doradzą w sprawie tego Langeforda. Ew. możesz poprosić moderatora o przeniesienie.