Pomóżcie!!! Na laptopie mialem zainstalowany windows 7 professional 64bit oryginalny. Chciałem nagrać obraz plyty windowsa xp na pamięć USB, użyłem do tego celu programu wintoflash. wyszedlem na chwile i zobaczylem ze wyskoczyl jakis blad, myslalem ze zle sformatowalem pendriva. na bledzie kliknalem ok i nagle patrze wszystkie ikony na pulpicie mi zniknely oprocz moj komputer i kosz, ktore byly napisane po angielsku(tzn. recycler i my computer)!!! chwile potem wyskoczyl bluee screan nie zdazylem zobaczy kodu bledu i komputer sie zrestartowal. wyskoczyl czarny ekran a na nim literka "j" i "_", czarny ekran tak jak tryb awaryjny i wlaśnie na nim napisane "j_" i nic sie nie da zrobic!!! mysle wgram windowsa 7, no trudno mialem tam programy i troche dokumentow ale przeboleje.(probowalem naprawy windowsa ale nie byl w stanie naprawic). chce wgrac windowsa 7 a tu nagle patrze nie ma moich partycji!!!!!! tylko jest jedna 486gb podpisana partycja0. Ludzie pomóżcie!!! miałem tam tyle cennych danych!!! mialem kopie systemu na drugiej partycji!! jak moze nie byc moich partycji c, d, e? tylko jest jedna przy instalacji windowsa!!! jak ktos zna jakies programy do odzysku danych to prosze napisac!