Witam. Dosta³em to urz±dzenie z wgranym panelem odblokowuj±cym. Jest wgrana AutoMapa 6.9 PL. Urz±dzenie nie wydaje ¿adnych d¼wiêków, ani przy starcie ani w trakcie robienia czegokolwiek np. s³uchanie muzyki. S³ychaæ jedynie lekkie syczenie po przystawieniu do ucha. Reset nic nie zmienia. Usun±³em panel, zmieni³em nazwê pliku automapy na spirit.exe aby startowa³a od razu automapa i dalej cisza. Edytowa³em plik ProcessMgr.ini zmieniaj±c odpowiedni± ¶cie¿kê dostêpu, dalej cisza. Zaniepokoi³ mnie trochê wpis w pliku ProcessMgr.ini (apcall00 = \My Flash Disk\Program Files\MioMap\PLUGINS\FMT\Bin\FMtransmitter.exe,-h,0,1,1,1000,) tak jakby przy starcie urz±dzenia by³ uruchamiany plik transmitera FM. Usun±³em ten wpis bo my¶la³em ze za³±cza siê automatycznie, ale po resecie dalej cisza. Sprawdzi³em g³o¶nik jest ok. Dalej elektroniki nie sprawdza³em.
Nie wiem w jakich warunkach brak³o tego g³osu, czy po wgraniu panela kto¶ usun±³ jakie¶ pliki odpowiadaj±ce za d¼wiêk, czy po prostu pad³ jaki¶ uk³ad audio na p³ycie g³ównej.
Proszê o jakie¶ sugestie.
Nie wiem w jakich warunkach brak³o tego g³osu, czy po wgraniu panela kto¶ usun±³ jakie¶ pliki odpowiadaj±ce za d¼wiêk, czy po prostu pad³ jaki¶ uk³ad audio na p³ycie g³ównej.
Proszê o jakie¶ sugestie.