Ja radzę XP. Miałem windows 7 ale od nowa wszystkiego się uczyć? Niema różnicy między tymi systemami tylko różnica w wyglądzie i interfejsie. Windows 7 na tablet dobry ,ale nie na stacjonarny. Windows 7 wżera dużo ramu.
Jak na razie XP króluje w tej branży ze względu na sterowniki itp. Ja zostałbym przy XP. Wiem że jest dużo dużo lepszy od 7 bo na niej pracuje chociaż niektóre sprawy rozwiązuje się lepiej na 7 np. Aktualizacje telefonów itp Co do box-ów to oczywiście XP. Pozdrawiam
Ja radzę XP. Miałem windows 7 ale od nowa wszystkiego się uczyć? Niema różnicy między tymi systemami tylko różnica w wyglądzie i interfejsie. Windows 7 na tablet dobry ,ale nie na stacjonarny. Windows 7 wżera dużo ramu. 7 jest o niebo stabilniejszy, dzisiaj RAM nie problem.
Nie ma się tam czego specjalnie uczyć, wszystko prawie to samo, tylko inaczej zamelinowane.
Nie mam żadnych boxów, bo nie moja branża, ale nie mam na razie żadnych problemów z sterownikami i zgodnością programów w zakresie jakim się posługuję.