Witam wszystkich serdecznie , pacjent jak wyżej - nic przy aucie nie robione zdjęty tylko przedni zderzak- rzuciła palenie.
Po przekręceniu kluczyka na zapłon załącza przekaznik na słupku od od pasażera pod schowkiem , brak kontrolek na desce , rozrusznik kręci.
Zauważyłem jeszcze iż nie działają elektryczne szyby, a działały .
bezpieczniki sprawdzone w komorze , i na słupku kierowcy.
Auto ma alarm połączony z centralnym zamkiem , jednak zachowuje się normalnie .
Poprzednio jezdziłem autem jeśli się alarm nie rozbroił kontrolki się normalnie zapalały , i rozrusznik kręcił , auto nie odpalało . Więc to nie wina alarmu .
Może ktoś podrzuci schemat instalacji.
Aha na kostce stacyjki są dwa plusy w skrajnych pinach , próbowałem z tych plusów dawać prąd kablem na pozostałe , efekt jest taki że na jednym kręci rozrusznik , na reszcie nic się nie dzieje.
Czu przekaznik obok sterownika zielony denso ( pod nogami pasażera) powinien mieć prąd ?
Pozdrawiam
Po przekręceniu kluczyka na zapłon załącza przekaznik na słupku od od pasażera pod schowkiem , brak kontrolek na desce , rozrusznik kręci.
Zauważyłem jeszcze iż nie działają elektryczne szyby, a działały .
bezpieczniki sprawdzone w komorze , i na słupku kierowcy.
Auto ma alarm połączony z centralnym zamkiem , jednak zachowuje się normalnie .
Poprzednio jezdziłem autem jeśli się alarm nie rozbroił kontrolki się normalnie zapalały , i rozrusznik kręcił , auto nie odpalało . Więc to nie wina alarmu .
Może ktoś podrzuci schemat instalacji.
Aha na kostce stacyjki są dwa plusy w skrajnych pinach , próbowałem z tych plusów dawać prąd kablem na pozostałe , efekt jest taki że na jednym kręci rozrusznik , na reszcie nic się nie dzieje.
Czu przekaznik obok sterownika zielony denso ( pod nogami pasażera) powinien mieć prąd ?
Pozdrawiam