Witam.
Podpinam się pod temat. Również nie miałem programu do konwersji plików dav, ale po przeczytaniu wątku, ściągnąłem program AVI i teraz wszystko pięknie działa. Natomiast mam inny problem.
Rejestrator BCS, nagrywa na dysku twardym.
Ja przez internet wyszukuję, odtwarzam i zapisuję ściągnięte pliki na laptopie w jakimś folderze. Program rejestratora widzi je i w każdej chwili mogę je odtworzyć za pomocą tegoż programu. Natomiast nie mogę ich znaleźć, zobaczyć, odtworzyć i przekonwertować, gdy wchodzę w domyślną lokalizację z poziomu laptopa. Otwierając równocześnie dwa okna, w jednym mam zapisane pliki dav, a w drugim- szukając przez laptop - ich nie ma, są niewidoczne. Gdy wyszukuję za pomocą programu AVI, ten również ich nie widzi.
Co ciekawe, kiedyś, w jakiś sposób - nie pamiętam jaki - udało mi się zapisać/skopiować część takich plików i je właśnie dziś odtworzyłem i zmieniłem na avi. Do reszty nie mam dostępu.
Gdy próbuję skopiować i przenieść w inną lokalizację pliki z otwartego folderu w programie rejestratora, pojawia się komunikat, że "pliki są niedostępne, prawdopodobnie już ich nie ma w tej lokalizacji". Jednak one cały czas tam są.
Mogę się tylko domyślać, że chodzi o uprawnienia administratora, ale nie wiem, który program otworzyć jako administrator ?
Ktoś ma jakiś pomysł ?
Dołączam foty poglądowe.