A jaki czujnik pilnuje zbieżności?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therekrzysiekg7 wrote:Dlaczego moderator nie usuwa takich głupich postów???Tak tylko podrzuciłem pomysł, w tamtym roku miałem taki przypadek, że świecił się sam Service a po ustawieniu zbieżności przestał. A czy miało to związek z ukł kontroli trakcji czy z czymś innym nie wiem.
krzysiekg7 wrote:Tak tylko podrzuciłem pomysł, w tamtym roku miałem taki przypadek, że świecił się sam Service a po ustawieniu zbieżności przestał. A czy miało to związek z ukł kontroli trakcji czy z czymś innym nie wiem.
ozi-77 wrote:
Dlaczego moderator nie usuwa takich głupich postów???
ozi-77 wrote:Pewnie ma spaloną żarówkę z oświetlenia tablicy rejestracyjnej, a świeci cały czas bo ma światła ustawione żeby zapalały się po załączeniu zapłonu?
kidu22 wrote:Jeżeli świeci sam serwis bez check engin to raczej silnika nie będzie to dotyczyło, a co mam doradzić gościowi jak On nawet pod kompa się nie podłączał, posprawdzałbym na jego miejscu płyny, oświetlenie, ciśnienie w oponach jak ma czujniki żeby już pewne rzeczy wykluczyćozi-77 wrote:Pewnie ma spaloną żarówkę z oświetlenia tablicy rejestracyjnej, a świeci cały czas bo ma światła ustawione żeby zapalały się po załączeniu zapłonu?
A to myślisz jest mądre?
ozi-77 wrote:Nie wiem co to ma do rzeczy czy auto jeżdzi po trasach czy po mieście?
ozi-77 wrote:może warto by go wymienić i serwis zgaśnie
ozi-77 wrote:
Nie, nie zrozumie bo jeżeli silnik bierze olej to będzie go brał zawsze
ozi-77 wrote:Pierwszy raz słyszę żeby błąd czujnika występował zawsze, jeszcze mi się nie zdarzyło
ozi-77 wrote:bo ma światła ustawione żeby zapalały się po załączeniu zapłonu?