Pituś Bajtuś wrote: Życie nie kończy się na STM32F1.
Jeśli masz na myśli inne STM32, to nie pisałem o nich, bo ich nie znam jeszcze, ale nie sądzę aby nagle ST zaczęło robić układy które mają 10 wersji tablicy wektorów i 10 zupełnie różnych układów pamięci [;
Quote: Chociaż po głębszym przemyśleniu faktycznie problemu nie widzę.
Znaczy się, że się zgadzamy, czy coś innego wydedukowałeś?
gaskoin wrote: Freddie się pomylił bo te skrypt/startupy można użyć na wszystkich CM-3 i CM-0 (po drobnych modyfikacjach) być może i na CM-4 ale tego nie wiem.
Hę? Generalnie akurat startup dla CM-0 musi być inny niż dla CM-3, dla CM-4 może być taki sam jak dla CM-3, nie wiem czy cokolwiek można tam poprawić w związku z kilkoma nowymi rozkazami, nie sądzę. Nie wiem czy nie zginęło Ci po prostu słówko "nie" <:
McMonster wrote: Przydałby się trochę dokładniejszy opis do nich, a konkretniej krótkie wyjaśnienie przeznaczenia tych plików, które należy po prostu umieścić w projekcie przy tworzeniu własnego i ew. co w nich zmienić (np. rozmiary pamięci w skrypcie linkera), a które są częścią migania diodą.
Wiadomo, że wiele rzeczy by się przydało, ale dzień ma wciąż tylko 24h <:
McMonster wrote: W skrócie cieszę się z tego, co opublikowałeś do tej pory, ale czuć, że trochę brakuje.
Bo w miarę jedzenia apetyt rośnie <;
McMonster wrote: Kiedy ceny AVRów osiągnęły kosmiczne poziomy, to dziwiłem się, dlaczego hobbyści nie uciekli do ARMów. Teraz już wiem, dlaczego.
Nie przesadzajmy, ja do wszystkiego jakoś doszedłem, więc to nie jest wiedza tajemna... Trzeba jednak trochę zaangażowania włożyć, bo nie ma samouczka na co drugiej stronie internetowej i w każdej gazecie...
EDIT:
gaskoin wrote: ktoś kto korzysta z tych szablonów mógłby powiedzieć "dziękuję Kamilu" a nie mówić, że brakuje opisu jak machać diodą
Ujawniłeś właśnie tajne dane... (;
4\/3!!