Witam od 2 dni w sumie jestem klientem Netii(przeszedłem z tp) i w związku z tym mam małe pytanie czy przez pierwszy miesiąc, będę miał ograniczoną prędkość( jak narazie wygląda to na 6mbps, transfer w okolicach 770 kb/s). Sprawdzałem na stronie tp to tak jakby jest zamówienie na 6 mbps, może w następnym miesiącu zwiększą przepustowość łącza i zwiększą synchronizacje na np 10 mbps i z każdym miesiącem będą zwiększać jeśli nie będzie zrywać połączenia ? Nie wiem jak sprawdzić konfig bo teraz mam stary modem Fritz!Box i troche lipa bo nie wiem jak sprawdzić(wszystko po niemiecku). Netia Spot miał już przyjść kilka dni przed końcem umowy z tp i jak miała zacząć się umowa w Netii, ale już mają u mnie małego minusika ;p. Nie widziałem zbyt pochlebnych opinii o tym Netia Spocie, więc zamówiłem sobie u wujka bo pracuje przy sieciach innego Fritz'a już z wifi. Mam nadzieję, że mi pomożecie bo już raz mi pomogliście i zwracam się najpierw do was o pomoc a najwyżej później zadzwonię do Netii zapytać ale wolę się upewnić niż później się denerwować ;p z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam !