Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Inne] lodówka no-frost do 2000 ?

tomsons77 14 Jan 2012 22:29 2543 2
    tomsons77
    Level 9  
    hej,
    jaką byscie wybrali lodówkę do ok.2000zl ? czy da rade dostać w tej cenie z systemem no-frost ? interesuje mnie lodówka do zabudowy.
    Na jakie jeszcze ewentualnie inne rzeczy zwracac uwagę przy zakupie ,pomijam pobor prądu i pojemnośc.. i jakiego producenta byscie polecili ?:)
    1szuwar
    Level 13  
    Za mało się określiłeś czego oczekujesz, za Ciebie nikt nie wybierze :)

niedawno kupowałem lodówkę i zwracałem uwagę na:
    - no-frost w zamrażalniku i chłodziarce (niektóre mają tylko w jednym segmencie)
    - możliwość regulacji temperatury osobno w chłodziarce i zamrażalniku
    - w chłodziarce obieg powietrza (wszystko zostaje świeże dłużej) do tego, do jednego z pojemników pod półką jest bezpośrednio wlot, co podtrzymuje czas spożycia produktów łatwo psujących się ...
    - osobiście celowałem w BOSCH, ale kupiłem LG i nie żałuję
    pralkoman
    Level 11  
    Nie wiem czy sporo pomogę , ale nadmieniam że też mam chłodziarkozamrażarkę LG.Nie jest do zabudowy lecz wolno stojąca.Wysoka i No-Frost.Mam ją 3-4 lata i bez zarzutu. Regulacje temperatury ma nie tylko w chłodziarce,lecz też od frontu. Ma też dodatkowy przycisk " Vacation",jeśli nie zdążysz wyjeśc zawartości lodówki. No Frost jest o tyle fajne że nie musimy co kilka tygodni odmrażac lodówki.Minusem z kolei jest to że wysusza niektóre produkty ( sery, wędliny i inne),ale można się przyzwyczaic do zabezpieczania produktów. Kiedy ją kupowałem płaciłem właśnie 2000zł.Możliwe że w tym przedziale dostaniesz już dobry sprzęt. Producentów jest wielu , a szczerze mówiąc nie wiem kto jest teraz najlepszy.