Witam
Mam problem otóż posiadam radio jvc kd r35 w którym nie mam wyjscia pod wzmacniacz. Normalnie miałem podłączone 4 głosniki teraz chcę dołozyć sobie Tube wraz ze wzmacniaczem jednak okazało sie ze nie mam wyjścia pod wzmacniacz.
Wyczytałem ze jest mozliwośc wlutowania takiego wejścia zaraz przed koncówką mocy doszedłem ze radio posiada koncowke mocy (TB2926CHQ) Link
Tylko nie wiem które to piny...
Znalazłem taką instrukcje ale nie moge znaleźć tych pinów
Pozdrawiam i prosze i pomoc
@@Edit
ups chyba znalazłem czy to wejscia 11,12 15,14 ?
Link PDF
Jakieś rady? Czy jak się podłącze tam to wszystkie głosniki będą mi działać podłączone pod normalne wyjścia HI
Mam problem otóż posiadam radio jvc kd r35 w którym nie mam wyjscia pod wzmacniacz. Normalnie miałem podłączone 4 głosniki teraz chcę dołozyć sobie Tube wraz ze wzmacniaczem jednak okazało sie ze nie mam wyjścia pod wzmacniacz.
Wyczytałem ze jest mozliwośc wlutowania takiego wejścia zaraz przed koncówką mocy doszedłem ze radio posiada koncowke mocy (TB2926CHQ) Link
Tylko nie wiem które to piny...
Znalazłem taką instrukcje ale nie moge znaleźć tych pinów
Quote:Nie. rokrec radio zobacz jaka masz tam koncowke mocy, znajdz ja w necie i na schemac zobacz ktore piny pospisane sa in1 in2 in3 in4 bo tak jest najczesciej. Potem przy koncowce odnajdz te piny in1 in2 i przylutuj do nich kondzioly 1uF plusem do koncowki a minusem juz dalej po kablach do wzmaka i musi dzialac.
Pozdrawiam i prosze i pomoc
@@Edit
ups chyba znalazłem czy to wejscia 11,12 15,14 ?
Link PDF
Jakieś rady? Czy jak się podłącze tam to wszystkie głosniki będą mi działać podłączone pod normalne wyjścia HI