ja bym dołożył i kupił takie coś na c2d http://allegro.pl/hp-8510w-stacja-graf-2-2-4-80-quadro-570-gw6-pn-i2080486368.html
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredanthe wrote:Może nie potrzebujesz wcale C2d?
kuku83 wrote:Tylko napiszcie mi czy w przypadku IBM T60 zwracać na coś uwagę???
Tutaj podaję linka: Link
keseszel wrote:Dorzucę swoje 5 groszy... Dlaczego chcesz kupić bombe zegarową? Nie znasz przeszłości używanego sprzętu, sposobu w jaki był traktowany. Zakładasz, że ile czasu będziesz go używał? Jak z Twoimi danymi? Jak z elementami ruchomymi - wentylator, zawiasy, napęd, dysk. Czy sądzisz, że to jest wieczne i nigdy nic się nie zepsuje? Wysoka cena za biznesowe laptopy była uzasadniona ich jakością ( tak myślę ) ale nie nieśmiertelnością... Chociaż podejrzewam, że decyzję podjąłeś..
kuku83 wrote:keseszel wrote:Dorzucę swoje 5 groszy... Dlaczego chcesz kupić bombe zegarową? Nie znasz przeszłości używanego sprzętu, sposobu w jaki był traktowany. Zakładasz, że ile czasu będziesz go używał? Jak z Twoimi danymi? Jak z elementami ruchomymi - wentylator, zawiasy, napęd, dysk. Czy sądzisz, że to jest wieczne i nigdy nic się nie zepsuje? Wysoka cena za biznesowe laptopy była uzasadniona ich jakością ( tak myślę ) ale nie nieśmiertelnością... Chociaż podejrzewam, że decyzję podjąłeś..
Chciałbym wytłumaczyć Tobie keseszel dlaczego zdecydowałem się na używanego laptopa. Kupując w sklepie nowego laptopa również istnieje ryzyko że w niedługim czasie coś w nim wysiądzie, może mniejsze niż w laptopach używanych ale zawsze istnieje, tak w sklepie dostajesz gwarancję, ale w sklepie gdzie ja będę kupował laptopa też dostaję gwarancję na rok, a w moim przypadku kupowanie laptopa po to by pograć w gierki jest nie potrzebne ponieważ od tego mam konsolę i trochę szkoda wydać mi więcej kasy na laptopa ponieważ wiem że i tak nie wykorzystałbym w pełni jego możliwości.
Wrócę do kupna laptopa wczoraj oglądałem IBM T60 i niestety nie za bardzo mi się widzi ze względu na jego kwadratową matrycę, powiem szczerzę że psuje ona trochę ogólny wygląd tego laptopa (to tylko moje zdanie), więc postanowiłem skupić się na Dellu którego znalazłem w Częstochowie do kupna za710 zł,tylko chodzi o to że nie wiem czy jego funkcjonalność jest na dobrym poziomie, czy jednak można by się do czegoś przyczepić, Wiecie jak to jest jak ktoś coś sprzedaję, to zawsze to chwali i nie powie nic złego, a w rzeczywistości może to wyglądać inaczej.
Podaję Wam specyfikację tego Della D610:
INTEL PENTIUM M CENTRINO 2,0 Ghz NOWY ,NIE UZYWANY,NA GWARANCJI, DVDRW, PAMIEC 1024 ,1GB RAM DDR 2, GRAFIKA ATI RADEON ,CZYTNIK KART SD LAN MODEM,WIFI-INTERNET BEZPRZEWODOWY,BLUETOTH ,IRDA, PODCZERWIEN,WYJSCIE NA VGA NA TLELWIZOR MONITOR LUB PROJEKTOR ,PCMCIA,WINDOWS XP oryginalny Z LICENCJA,WSZYSTKO ZAINSTALOWANE , STEROWNIKI ROWNIEZ, BATERIA TRZYMA 3 GODZINY ,TORBA I ORYGINALNY NOWY ZAILACZ W KOMPLECIE.