Posiadam peugeota Partnera 1.9D 2000r. Przestały działać kierunki, wycieraczki przednie i dmuchawa nawiewu. Jaki może być problem? Czy BSI jest za te rzeczy odpowiedzialne?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theretomeklup wrote:BSI czyli ten komputer z bezpiecznikami na lewo pod kierownica tzn nad nogami kierowcy?
A ma moze ktos jakis schemat wyjsc bsi lub tego obwodu. A kostka stacyjki dobrze zalacza wszystko tak mi sie wydaje swiatla zaplon itd
tocka wrote:Tak zapytam nieśmiało - jak wysypał się Wsad to co da odpinanie i zapinanie wtyczki?Wsad się sklei po wysypaniu?odepnij wtyczkę dwu pinową ( jest tylko jedna z wielkimi wsuwkami) na wyłączonym zapłonie ( po wyciszeniu elektroniki) a następnie zapnij na włączonym zapłonie.
Wysypał się wsad w BSI miałem już taki przypadek - podmieniałem inne bsi bo nie dało się dopisac od nowa wszystkiego pp2000.
T5 wrote:tocka wrote:Tak zapytam nieśmiało - jak wysypał się Wsad to co da odpinanie i zapinanie wtyczki?Wsad się sklei po wysypaniu?odepnij wtyczkę dwu pinową ( jest tylko jedna z wielkimi wsuwkami) na wyłączonym zapłonie ( po wyciszeniu elektroniki) a następnie zapnij na włączonym zapłonie.
Wysypał się wsad w BSI miałem już taki przypadek - podmieniałem inne bsi bo nie dało się dopisac od nowa wszystkiego pp2000.