Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

dekoder przejściówka monitor lcd

kovacsx 21 Jan 2012 17:31 2378 7
    PrzemQ24
    Level 25  
    Nie, nic więcej nie potrzebujesz.
    kovacsx
    Level 2  
    Ale czy ten zestaw będzie działał bo gościu w sklepie się spierał że do monitora nie bedzie dziaąłć musze mieć telewizor
    PrzemQ24
    Level 25  
    Będzie działać.
    Mówiłeś temu Panu jaki nasz monitor i jakim kablem chcesz to połączyć?
    bob35
    Level 13  
    Problem to będzie z audio . Zapytaj czy dekoder daje sygnał na wszystkie wyjścia na raz czy musisz zmieniać.
    kovacsx
    Level 2  
    DVI monitor a dekoder hdmi
    fakt czy podłacze do tego dekodera głośniki od kompa 5.1 lub kupione zwykłe dwa ??

Dodano po 2 [minuty]:

bob35 wrote:
    Problem to będzie z audio . Zapytaj czy dekoder daje sygnał na wszystkie wyjścia na raz czy musisz zmieniać.

on stwierdził że nic nie zadziała. więc pytam się tutaj mądrzejszych jak i czym to połączyć by to działało

Dodano po 3 [minuty]:

kovacsx wrote:
    DVI monitor a dekoder hdmi
    fakt czy podłacze do tego dekodera głośniki od kompa 5.1 lub kupione zwykłe dwa ??

Dodano po 2 [minuty]:

bob35 wrote:

on stwierdził że nic nie zadziała. więc pytam się tutaj mądrzejszych jak i czym to połączyć by to działało

zapomiałem o audio
    kovacsx
    Level 2  
    Proszę o odpowiedz jakie głośniki potrzebuję by działał ten zestaw.

Nie pisz posta pod postem!
    [_P_]
    komnetsuwalki
    Level 13  
    ja mam podobny problem mam taką samą przejściówkę dekoder ale monitor eizo z wejściem dvi i vga podłączam dekoder z gniazda hdmi na przejściówkę z przejściówki kabelek dvi i monitor ustawiam na dekoderze 576i bo tylko na tej rozdzielczości mi działa to znaczy nie ma komunikatu na monitorze że jest błąd z częstotliwością i można wejść w menu monitora wykrywa mi że monitor podłączony cyfrowo ale obrazu za cholerę nie ma.
    Mam takie pytanie czy te przejściówki mają polaryzację in-out czy czasem nie jest tak że in to dvi a out to hdmi a ja potrzebuję in hdmi a out DVI ?????