Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Citroen Xsara 1 zawiesza sie wskaźnik paliwa na desce rozdzielczej

m4tr1x 25 Jan 2012 21:35 5545 6
    m4tr1x
    Level 9  
    Witam mam problem tego typu ze zawiesza mi sie wskaznik poziomu paliwa raz pokazuje ze jest paliwo a raz ze go nie ma.Jak juz pokaze ze jest paliwo to po jakims krotkim czasie wskazowka pokazuje rezerwe a nawet schodzi do samego zera mimo tego ze paliwo jest w zbiorniku.wymienilem pompe paliwa w Ciroenie i dalej to samo.Czy moze mi ktos pomoc co jeszcze moze byc przyczyna takiego zachowywania sie wskaznika paliwa?Prosze o szybka odpowiedz.
    kybernetes
    Level 39  
    Skoro pompa jest nowa to należy jeszcze sprawdzić instalację elektryczną a gdyby tam nie było usterki to przyczyna tkwi w tablicy wskaźników.
    m4tr1x
    Level 9  
    Czyli chodzi o cala tablice wskaznikow??Predkosciomierz , obrotomierz i ta cala reszta??

Dodano po 37 [sekundy]:

Prosze mi powiedziec w jaki sposob trzeba sprawdzic ta instalacje??
    kamildenia
    Level 13  
    podjedź do elektryka on lepiej to zrobi i na pewno szybciej a koszt naprawy nie będzie duży
    m4tr1x
    Level 9  
    tylko trzeba jeszcze znalesc dobrego elektryka tutaj na podkarpaciu.chyba zmienie licznik i jak to nie pomorze to wtedy odwiedze jakiegos elektryka.
    becker1984
    Level 2  
    kolego napisz domnie becker1984(_at_)wp.pl mialem ten sam problem ale jest oki
    m4tr1x
    Level 9  
    Napisalem do Ciebie becker1984 prosze o szybka odpowiedz na forum lub na maila jak to zrobiles ze jest ok.