WItam
Rozmroziło mi się całe mięso...
Lodówka siemens KG36Vx50
Objawia jest taka ze "agregat-sprężarka" buczy ( cicho) słuchać jakby płyn się przelewał po tylnej ścianie chłodnicy lodówki. I to chyba wszystko co robi ta lodówka.
Jest do tego gorący ( czy to jest normalne) ?
Sprawdziłem termostat -zwierałem styki- ostatecznie- każdy z każdym, ale nic sie nie dzieje. Wydaje się ze to chyba nie wina termostatu. Co mogę jeszcze zrobić we własnym zakresie żeby zlokalizować usterkę ?

Rozmroziło mi się całe mięso...
Lodówka siemens KG36Vx50
Objawia jest taka ze "agregat-sprężarka" buczy ( cicho) słuchać jakby płyn się przelewał po tylnej ścianie chłodnicy lodówki. I to chyba wszystko co robi ta lodówka.
Jest do tego gorący ( czy to jest normalne) ?
Sprawdziłem termostat -zwierałem styki- ostatecznie- każdy z każdym, ale nic sie nie dzieje. Wydaje się ze to chyba nie wina termostatu. Co mogę jeszcze zrobić we własnym zakresie żeby zlokalizować usterkę ?
Moderowany przez mrhari:3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
Temat poprawiłem.
Ostrzeżenie.