Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

philips alpha na eep. 4c02c6 ma ktoś wsad bez kodu?(??)

artek08500 22 Dec 2004 16:27 3102 6
    artek08500
    Level 12  
    witam
    pilnie potrzebuje wsadu bez kodu do radia alpha na philipsie mam wsady ale z kodem ewentualnie co i w którą komórkę mam wpisać żeby radio uruchamiało się bez kodu? i jeszcze pytanie czy ten eeprom czyta się jako 24c02?
    pozdrawiam
    (??) - ozdobnik?[h]
    JM Elektronik
    Level 19  
    Odczytaj zawartosc pamieci i daj na forum napewno ktos ci przerobi.
    SlaweK
    Level 43  
    A odczytać kod i wyłączyć z klawiatury sie nie chce ? A potem porównać co się zmieniło.

Nie zajmujemy się tutaj odczytywaniem kodów a przez to rozkodowywanie radii i łamaniem zabezpieczeń producenckich ! Wszystkie prośby o kod będą karane i usuwane więc proszę o przemyślane odpowiedzi.
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic100873.html

SławeK
    artek08500
    Level 12  
    problem w tym że wywołanie kodu nie działa a klawisze TP i TA są w porządku KOD ZNAM tyle że klient chce bez kodu siedzę raczej w GSM ale chciałbym rozszerzyć swoją wiedzę o RADIOCODE także nie wszystko jeszcze wiem może podpowiesz jak wyłaczyć kod z klawiatury
    SlaweK
    Level 43  
    1. GSM to nie radia , klikanie Flash i Unlock ;-) trzeba trochę się znać. A prawidłowo podłaczyłeś wszystkie zasilania ?
    2. Robi się dokładnie tak samo jak wprowadza kod, czasem jak zablokowane trzeba poczekać.
    3. Nigdy nie robię bez kodu bo już nikt na takim radiu szybko nie zarobi a tak złodziej zapłaci.
    4. VW Alpha było conajmniej kilka wersji, różniących się dość mocno, nawet samego Philipsa były z 4 różne z taką pamiątką.

SławeK
  • Helpful post
    tsuko
    Level 16  
    "artek08500" check PM

Regards