Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Dekoder Mini Cyfrowego Polsatu

Gizela88 31 Jan 2012 16:53 4850 5
    Gizela88
    Level 2  
    Witam, nie wiem czy dobrze trafiłam, na odpowiednie forum, w każdym razie mam następujący problem z dekoderem Mini polsatu.
    Otóż od kilku dni nie mogę go wyłączyć ani pilotem ani na nim po nacisnięciu przycisku dekodera, bo kanały normalnie się przełączają i jest ok. Myslałam, że to wina pilota, zatem poszłam do znajomego i dał mi nowy pilot do dekodera, ale w dalszym ciągu nie chce się wyłączyć. Chciałam spróbować go z sieci wyłączyć, ale obawiam się, że wtedy nie włączyłby się w ogóle i nici z oglądania.
    - W związku z czym, jak myślicie, czy iść gdzies do naprawy go zanieść, bo już nie ma gwarancji.
    -Czy zostawić go tak jak jest, nie wyłączać, ale czy w takim wypadku sie nie przegrzeje?
    Proszę o odpowiedz:)
    Anonymous
    Anonymous  
    Gizela88
    Level 2  
    Tak, tak, dostałam oryginalny pilot.
    a to APS CP? to jakis serwis cyfrowego polsatu, jeśli tak to w kazdym wiekszym miescie jest?
    jacenty02
    Level 12  
    Gizela88 wrote:
    APS CP
    Koledze chodziło o ACS CP. Autoryzowane Centrum Serwisowe Cyfrowego Polsatu:)

Moderated By telesat1:

A gdzie coś takiego jest? [TS]

Anonymous
    Anonymous  
    piotrekmilitowski
    Level 23  
    Witaj, śmiało możesz wyłączyć ten dekoder, z sieci celem ewentualnego zresetowania urządzenia. Jeśli uszkodzony będzie dekoder to do wymiany, lub też pilot, spróbuj najpierw go wyłączyć z gniazda sieciowego, następnie włącz podmień także bateryjki bo te które są w zestawach maja swój wiek.