Stałem się szczęśliwym posiadaczem skody fabia kombi 2006 i już następnego dnia zaczęły się problemy. Zamarzl (chyba) zamek bagaznika, więc chciałem go otworzyć ręcznie. Wczołgałem się do bagażnika Zdjalem tapicerki z klapy moim oczom ukazał się elektryczny zamek, którego nie mam pojęcia jak otworzyć ręcznie.
Wogóle jest taka możliwość?
Używaniem funkcji szukaj ale to nie zdało rezultatu?
Może ktoś mi powiedzieć jak go otworzyć?
Co do samej usterki to nie działał bagażnik, więc wymieniłem bezpiecznik, który od razu się spalił.
Wymieniłem na lekko większy, to klapą się otworzyła poczym ją zamknąłem, ale niestety nie do końca i teraz lata podczas jazdy. I nie da jej się teraz ani domknać ani otworzyć.
A bezpiecznik teraz jest ok.
Sprawdziłem mikrostyk w klapie jest ok.
Napięcie dochodzące do siłownia cały czas jest w granicach 3,5v po naciśnięciu przycisku spada do3,2v.
Wie ktoś co należało by zrobić jak mi się już uda otworzyć ta klapę?[/s]
Wogóle jest taka możliwość?
Używaniem funkcji szukaj ale to nie zdało rezultatu?
Może ktoś mi powiedzieć jak go otworzyć?
Co do samej usterki to nie działał bagażnik, więc wymieniłem bezpiecznik, który od razu się spalił.
Wymieniłem na lekko większy, to klapą się otworzyła poczym ją zamknąłem, ale niestety nie do końca i teraz lata podczas jazdy. I nie da jej się teraz ani domknać ani otworzyć.
A bezpiecznik teraz jest ok.
Sprawdziłem mikrostyk w klapie jest ok.
Napięcie dochodzące do siłownia cały czas jest w granicach 3,5v po naciśnięciu przycisku spada do3,2v.
Wie ktoś co należało by zrobić jak mi się już uda otworzyć ta klapę?[/s]