Więcej w wideo i źródle.
Źródło
Cool? Ranking DIY
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredaavid117 wrote:Ten SUV jest mniejszy od przeciętnego kombi. Nie pojmę nigdy sensu zakupu takich mikro-pseudo terenówek, które nawet na polnej drodze sobie nie radzą, a płacić trzeba za nie krocie. Ah zapomniałem! SUV'y są w modzie...
Tak BTW to gdzie informacja o zasięgu? To jedyna i naprawdę dotkliwa bolączka aut elektrycznych.
FalkoN_Pl wrote:Yhm, w tym u góry lub w takim BMW X3 na pewno znajdziesz trzy rzędy pełnowymiarowych siedzeń i na pewno usadzisz tam drużynę siatkarską. Przecież one są malutkie i mniejsze od przeciętnego kombi (BTW - sporo jest już takich, w których można montować 3 rzędy siedzeń...).Nie spotkałem się z przeciętnym kombi w którym są trzy rzędy siedzeń, spokojnie mieści się w nim 7 dorosłych chłopa i posiada dodatkowo dość pojemny bagaznik.
FalkoN_Pl wrote:Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Pisałem o małych SUV'ach, takich jak ten na obrazku u góry. Naprawdę myślisz, że w trzecim rzędzie jest tam wygodnie? To są auta typu kombi, które mają udawać auta terenowe i za które trzeba przez to więcej płacić - ot cały fenomen 90% SUV'ów.A czy SUV-y radzą sobie na polnej drodze czy nie, to już kwestia kierowcy ....
daavid117 wrote:Yhm, w tym u góry lub w takim BMW X3 na pewno znajdziesz trzy rzędy pełnowymiarowych siedzeń i na pewno usadzisz tam drużynę siatkarską. Przecież one są malutkie i mniejsze od przeciętnego kombi (BTW - sporo jest już takich, w których można montować 3 rzędy siedzeń...).
daavid117 wrote:
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Pisałem o małych SUV'ach, takich jak ten na obrazku u góry. Naprawdę myślisz, że w trzecim rzędzie jest tam wygodnie? To są auta typu kombi, które mają udawać auta terenowe i za które trzeba przez to więcej płacić - ot cały fenomen 90% SUV'ów.
Nadal nie widzę sensu zakupu małego SUV'a, bo ani to zgrabne i miejskie, ani terenowe, ani pojemne. Większość aut posiada przynajmniej jedną taką lub podobną cechę. Lepiej by wprowadzili do sprzedaży jakiegoś normalnego sedana, czy hatchback'a za niższą cenę.
Fakt, ludzi pieniądze, ludzi decyzje. To tylko moje zdanie.
daavid117 wrote:Nie pojmę nigdy sensu zakupu takich mikro-pseudo terenówek, które nawet na polnej drodze