Witam wszystkich serdecznie. Mam pewien problem. Otóż kochana babcia wyrzuciła mi karton od laptopa ze sterownikami. Zrobiłem sobie formata gdyż był wymagany(zawirusowany komputer itp. + zmiana z win7 na win xp). Ściągnąłem sterowniki ze strony Lenovo i tak:
1.) Zainstalowałem sterownik do bezprzewodowego internetu i jak chce znaleźć swój router to wyskakuje tam :
Narzedzie do połączeń Intel(R) PROSet/Wireless WiFi
bla bla bla
Sterownik nie został zainstalowany
Wykryto problem związany z tym połączeniem. Aby rozwiązać problem, kliknij opcję Rozwiązywanie problemów
2.) W Menadżerze urządzeń jest :
- Baterie
Nieznane urządzenie
Nieznane urządzenie
- Inne
Kontroler sieci
Kontroler wideo
Kontroler wideo (zgodny z VGA)
3.) Instalowałem coś od baterii, a cały czas wyskakuje komunikat na pulpicie:
Błąd instalatora urządzenia
System Windows nie może załadować instalatora dla Battery. Skontaktuj się z dostawcą sprzętu, w celu uzyskania pomocy.
4.) Nie czyta mi pendrive. Jest to klasyczne pyknięcie i nie wyświetla się nic w Moim Komputerze.
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tych problemów. Pozdrawiam
1.) Zainstalowałem sterownik do bezprzewodowego internetu i jak chce znaleźć swój router to wyskakuje tam :
Narzedzie do połączeń Intel(R) PROSet/Wireless WiFi
bla bla bla
Sterownik nie został zainstalowany
Wykryto problem związany z tym połączeniem. Aby rozwiązać problem, kliknij opcję Rozwiązywanie problemów
2.) W Menadżerze urządzeń jest :
- Baterie
Nieznane urządzenie
Nieznane urządzenie
- Inne
Kontroler sieci
Kontroler wideo
Kontroler wideo (zgodny z VGA)
3.) Instalowałem coś od baterii, a cały czas wyskakuje komunikat na pulpicie:
Błąd instalatora urządzenia
System Windows nie może załadować instalatora dla Battery. Skontaktuj się z dostawcą sprzętu, w celu uzyskania pomocy.
4.) Nie czyta mi pendrive. Jest to klasyczne pyknięcie i nie wyświetla się nic w Moim Komputerze.
Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tych problemów. Pozdrawiam