Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Medion MD95700 brak dzwięku

grippen123 25 Lut 2012 17:33 3583 17
  • #1 25 Lut 2012 17:33
    grippen123
    Poziom 14  

    Witam posiadam tuner Medion MD95700 . Do odtwarzania używam programu Cyber Link Power Cinema. Po podłączeniu dekodera cyfy mam tylko obraz a zero dźwięku . Nie wiem gdzie jest problem . Sygnał i dźwięk podłączyłem pod gniazda chinch .

    0 17
  • #3 27 Lut 2012 08:17
    grippen123
    Poziom 14  

    Tak zrobiłem ale to tylko rozwiązanie tymczasowe. Nie wiem gdzie jest problem . Raz udało się uruchomić z dźwiękiem ale nie wiem dlaczego karta nadal nie przepuszcza dźwięku . Może potrzebny jakiś dodatkowy sterownik ?

    0
  • #5 27 Lut 2012 22:45
    grippen123
    Poziom 14  

    LENOVO 3000 N200 .

    0
  • #7 27 Lut 2012 23:19
    grippen123
    Poziom 14  

    Nie, tylko ta co w kompie.

    Medion MD95700 brak dzwięku

    0
  • #9 27 Lut 2012 23:38
    grippen123
    Poziom 14  

    Tak mam dźwięk jak odbieram z anteny.

    0
  • #11 27 Lut 2012 23:41
    grippen123
    Poziom 14  

    Tak nadaje . Jak podepnę pod gniazdo mikrofonu w kompie to mogę normalnie oglądać . Tylko tym sposobem . Nie wychodzi dźwięk z tunera ,hmm może jest uszkodzony . Raz mi się udało uruchomić ale po ponownym uruchomieniu programu dźwięku już nie było .

    0
  • #13 27 Lut 2012 23:46
    grippen123
    Poziom 14  

    W polu audio nie mogę nic wybrać nie jest aktywne .

    0
  • #16 28 Lut 2012 00:35
    grippen123
    Poziom 14  

    DriverMSG napisał:


    Sprawdź całość ze sterownikiem z załącznika.

    Nie bardzo wiem co mam z tym zrobić .

    0
  • #18 28 Lut 2012 01:01
    grippen123
    Poziom 14  

    Dzięki za pomoc , problem pozostał muszę kupić nowy tuner .

    0