mam pytanie poszukuje pralki tylko nie wiem na jaka sie zdecydowac na whirpool czy moze bosch poradzcie. prosze o szybka odpowiedz bo nie mam w czym prac i decyzje musze podjac sybko dzieki
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therePaw_el wrote:Witam.
Cóż to jest w porównaniu do ceny całej pralki. przecież nie jest to hipermarketowy bubel za 900-1000zł.
elektryk2000 wrote:moim zdaniem od pewnego czasu nazwa Bosch przestala byc synonimem jakosci i niezawodnosci, sprzet ten stal się co najwyzej przecietny.
elektryk2000 wrote:
Ostatni przypadek: Bosch Maxx kupiony w Makro C&C za 900-pare zl. -po 3 latach padla elektronika, okolo 600zl w serwisie. Badziewie niesamowite, podobne wykonanie co programatory Amiki... Solidne pralki Boscha to 10-letnie przywiezione z Zachodu. Taki sprzet naprawde cieszyl oko, wszystko dopracowane i "na swoim miejscu". Wiekszosc obecnie sprzedawanych w kraju to "hipermarketowe buble"....
Prosze mnie nie posadzac o atak na Boscha, chodzi mi tylko o to ze moim zdaniem od pewnego czasu nazwa Bosch przestala byc synonimem jakosci i niezawodnosci, sprzet ten stal się co najwyzej przecietny.
nowaania wrote:mam pytanie poszukuje pralki tylko nie wiem na jaka się zdecydowac na whirlpool czy moze bosch poradzcie. prosze o szybka odpowiedz bo nie mam w czym prać i decyzje musze podjac szybko dzieki
elektryk2000 wrote:Paw_el wrote:Witam.
Cóż to jest w porównaniu do ceny całej pralki. przecież nie jest to hipermarketowy bubel za 900-1000zł.
Nie?? Ostatni przypadek: Bosch Maxx kupiony w Makro C&C za 900-pare zl. -po 3 latach padla elektronika, okolo 600zl w serwisie. Badziewie niesamowite, podobne wykonanie co programatory Amiki... Solidne pralki Boscha to 10-letnie przywiezione z Zachodu. Taki sprzet naprawde cieszyl oko, wszystko dopracowane i "na swoim miejscu". Wiekszosc obecnie sprzedawanych w kraju to "hipermarketowe buble"....
Prosze mnie nie posadzac o atak na Boscha, chodzi mi tylko o to ze moim zdaniem od pewnego czasu nazwa Bosch przestala byc synonimem jakosci i niezawodnosci, sprzet ten stal się co najwyzej przecietny.
Paw_el wrote:nowaania wrote:mam pytanie poszukuje pralki tylko nie wiem na jaka się zdecydowac na whirlpool czy moze bosch poradzcie. prosze o szybka odpowiedz bo nie mam w czym prać i decyzje musze podjac szybko dzieki
Witam.
Zdaje się że będę musiał odszczekać :sm2: mój poprzedni post po takiej nagonce na doradzaną przezemnie firmę, może jednak kup pralkę marki "Frania" żadnego krytycznego słowa.![]()
:sm28: