Witam kupię końcówkę mocy do 300 zł coś co ma kopa jest dużo na allegro ale nie wiem na co się zdecydować. Mam PIONEERA A 676 ale boję się że go spalę przy moich kolumnach. Są to samoróbki na głośniku EMINENCE DELTA 15' sztuk mam dwie i pasuje to czymś rozbujać a Pioneera szkoda. Moja prośba jest następująca jeśli ktoś coś ma godnego do zaproponowania czekam????
A mam za to do sprzedania oryginalny profesjonalnie wykonany kupiłem nowy ze sklepu SUB STX 15 cali nie mam czym go napędzić więc chcę sprzedać moc coś około 200-300watt dokładnie to nie wiem cena jest niska 150 zł pasuje mi to szybko sprzedać prawie nówka używany może 2-4 razy zajmuje mi dużo miejsca w pokoju oraz wzmacniacz vivanco pisze 4x 100 watt cena 120 zł
Czekam na wasze propozycje !!!!!!!!!!
A mam za to do sprzedania oryginalny profesjonalnie wykonany kupiłem nowy ze sklepu SUB STX 15 cali nie mam czym go napędzić więc chcę sprzedać moc coś około 200-300watt dokładnie to nie wiem cena jest niska 150 zł pasuje mi to szybko sprzedać prawie nówka używany może 2-4 razy zajmuje mi dużo miejsca w pokoju oraz wzmacniacz vivanco pisze 4x 100 watt cena 120 zł
Czekam na wasze propozycje !!!!!!!!!!