Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

SE live with walkman WT19i - nie moge uruchomic po aktualizacji

04 Mar 2012 14:33 5203 8
  • Poziom 2  
    czesc

    SE zarzadzil nowa aktualizacje. Zrobilam wedlug polecen. Na sam koniec napisalo ze aktualizacja sie udala jednak za chwile wyskoczylo ze wystapil blad. Teraz telefon co chwile sie wlacza i wylacza... Jednak po kazdym uruchomeniu wyswietla sie wykrzyknik i telefon i ponownie gasnie. Wiecie moze o co chodzi? Mam go podlaczonego pod laptopa ...
  • Poziom 27  
    Komputer wykrywa telefon ?
    Możesz jeszcze raz spróbować wykonać aktualizację ?
  • Poziom 2  
    ja mam tak samo ... i nie da sie na nowo zrobic aktualizacji, a komputer raz go widzi a raz nie ...
  • Użytkownik usunął konto  
  • Poziom 13  
    To chyba chodzi o software update. Upewnij sie czy masz naładowano baterie przed flashem.
  • Poziom 2  
    bateria zaladowana na 90 - 100%
  • Poziom 13  
    To instaluj software update i do dzieła :-) Po sofcie uruchomienie telefonu trwa troche wiec nie restartuj tylko czekaj.
  • Poziom 18  
    Ja to samo miałem co prawda po downgrade, ale objawy identyczne. Podłączasz telefon do komputera trzymając przycisk "głośność -" i w PC Companion za którymś razem wyskoczy opcja napraw. Potem robisz wszystko wg. instrukcji i powinno śmigać. Mi pomogło.
  • Poziom 2  
    zainstalowalam nowego PC 2.1 :) podlaczylam telefon i sprobowalam zaktualizowac - podzialalo