Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna

Mr_Z 08 Mar 2012 14:28 1870 0
    Mr_Z
    Level 12  
    Sprzedam aparat Panasonic Lumix DMC-LS75. Aparat uszkodzony – po upadku obiektyw walnął focha i przestał współpracować z reszta aparatu i jego właścicielem. A tak na poważnie aparat upadł i obiektyw przestał się wysuwać. Aparat był rozkręcony przeze mnie raz bo próbowałem ten obiektyw odratować, ale z marnym skutkiem bo tylko pogorszyłem sprawę – tzn przez przypadek przerwałem taśmę od obiektywu przy próbie jego wypięcia i obiektyw padł na dobre. Tak poza tym to wszystko sprawne, płytka główna, wyświetlacz i wszystko inne chodzi! W aparacie na obudowie a raczej ekraniku osłaniającym wyświetlacz powstało pęknięcie – co nie ma wpływu na wyświetlacz ani go nie uszkodziło!(tak czasem bywa jak się nosi aparat w damskiej torebce w której jest pełno dziwnych przedmiotów!
    Aparat chodzi, włącza się, na ekranie pojawia się napis „wyłącz aparat i włącz ponownie” spowodowany uszkodzeniem obiektywu. Obstawiam że po wymianie całego obiektywu wraz z taśmą którą się wsuwa (a ja durny myślałem że ona jest przymocowana na stale) aparat obudzi się do życia i będzie w sam raz do cykania słit focie na fejsbuczka czy naszą klasę czy innego rodzaju artystycznych zdjęć czy to w plenerze czy domowym zaciszu czyjejś sypialni.
    Dochodząć do meritum, aparat jest do naprawienia dla kogoś kto się na tym zna i bądź potrzebuje części do naprawy swojego cudeńka, ja próbowałem reanimować tego smyka, ale mi się nie udało, a nie chciało mi się szukać obiektywu albo kupować nowego za kolosalne pieniądze i wolałem kupić nowy aparat.
    Dziękuję za uwagę i zapraszam do kupna, taka okazja już się nie trafi :)

Fotki:
    [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna [Sprzedam] Aparat Panasonic Lumix Dmc-Ls75 - Uszkodzony obiektyw, reszta sprawna

Cena 80zł
    P.S.JESTEM OTWARTY NA WSZELAKIE PROPOZYCJE CENOWE!

Wysyłka po wcześniejszej wpłacie całej kwoty za telefon. Nie wysyłam za pobraniem z racji na nieuczciwość i nie odbieranie paczek co wiąże się z kosztami które potem ponoszę ja.

Kontakt PW, e-mail: mateo_z(malpa)op.pl

Pozdrawiam

Poprzez edycję proszę poprawić załącznik/ link zgodnie z zasadami forum, link:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2053101.html
    PW
    [_P_]
    - poprawione
    Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).