Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Audi A3 1999 błąd 50.3 w klimatroniku

Audica1999 14 Mar 2012 18:52 2425 7
  • #1 14 Mar 2012 18:52
    Audica1999
    Poziom 7  

    wie ktoś coś na temat błędu o wartości 50.3??

    0 7
  • #2 14 Mar 2012 18:54
    trans-serwis
    Poziom 39  

    Audica1999 napisał:
    wie ktoś coś na temat błędu o wartości 50.3??
    Czym to wyczytałeś?

    0
  • #3 14 Mar 2012 19:14
    wiesiek3d
    Poziom 29  

    No pierwszy raz widzę żeby błąd miał wartość lub takie oznaczenie.

    0
  • #4 14 Mar 2012 19:28
    autoas
    Poziom 42  

    Przyciskami na pewno...

    0
  • #5 14 Mar 2012 22:37
    wiesiek3d
    Poziom 29  

    No to jak przyciskami to nie mamy błędu, tylko wartość odczytaną.

    0
  • #6 14 Mar 2012 23:15
    zeimp
    Moderator na urlopie...

    Ja tak kiedyś walczyłem z tym i przyznam, że dopiero po przelutowaniu wtyku (zimne luty z tyłu na grzebieniu), przestało go wyświetlać. Nie jestem pewny, czy to było to, czy może coś gdzieś nie łączyło... Po przelutowaniu, zamontowaniu na miejsce było ok. Owszem zabawa w ukryte opcje z guziczkami jest, ale jednak diagnoskop, to diagnoskop.
    Moja rada:
    Jeśli jest coś nie tak (bo nie napisałeś...), to pojedź do kogoś z odpowiednim sprzętem i dopiero można coś myśleć, mając "na talerzu" podane, co jest problemem.

    0
  • #7 14 Mar 2012 23:45
    Zico63
    Poziom 37  

    To chyba literówka (przy czytaniu, lub tu - wpisując) z kodów samodiagnozy. Czy nie powinno być: "05.3 czujnik temperatury zewnętrznej przód - okresowa przerwa"?

    0
  • #8 15 Mar 2012 07:51
    Audica1999
    Poziom 7  

    tak się też domyślam że czujnik temp. zewn. występuje również błąd 5.1 czyli od właśnie tego czujnika, który mi nie działa. mogą te błędy być ze sobą powiązane??

    0
  Szukaj w 5mln produktów