POMOCY. Nie działa mi centralny zamek z pilota. Zacznę od początku tylko proszę się mnie nie śmiać. Do dnia dzisiejszego wszystko działało OK. Podpiąłem VAGA skasowałem błąd przepustnicy bo to miałem ale potem pokorciło mnie aby pozaglądać tu i tam. Wlazłem w sterownik centralnego zamka i jak widać niepotrzebnie zaglądałem. Zerknąłem po tych blokach pomiarowych ale nic nie kasowałem ani nic nie wpisywałem przynajmniej tak się mi wydaje. Może przez jakąś nieostrożność coś kliknąłem nie tak bo jak zakończyłem zabawę to auto nie chciało się zamknąć i otworzyć z pilota. widzę że wszystkie funkcje centralnego działają blokuje wyłącznikiem wewnętrznym w drzwiach kierowcy, lampki gaszą się z opóźnieniem no i z kluczyka ręcznie normalnie się otwiera i zamyka a z pilota ani nic zarówno na kluczyku głównym jak i rezerwowym. W pilotach baterie są wymienione więc to nie tego wina tylko mojego niepotrzebnego gmerania tam gdzie nie potrzeba. Najlepsze jest to że ja się na tym wcale nie znam a zerkałem tam tylko dla zaspokojenia ciekawości no i ... stało się. Mam Polski VAG 4.9 oraz VWTOOL tylko że oprócz kasowania błędów to nie potrafię się tym posługiwać jak widać. POMOCY powiedzcie co i gdzie kliknąć coby zadziałało....... litości........