Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Zlecę] Uszkodzona głowica w amplitunerze R8040

Marcin_Er 30 Mar 2012 17:50 1082 3
    Marcin_Er
    Level 11  
    Panowie,

Nie jestem sensu stricte elektronikiem, jedynie miłośnikiem zajmującym się amatorsko tym zagadnieniem, stąd też poniższe pytanie.
    Pozyskałem amplituner w bardzo dobrym stanie wizualnym, ale po otwarciu okazało się że ktoś zmasakrował głowicę (wylutowane zostały elementy, oraz ekran. Domyślam się że ktoś chciał przestroić zakładając inną głowicę) .
    Nigdy nie ruszałem tematu przestrajania a już co dopiero odbudowy głowicy w torze FM radioodbiornika. Zwracam się więc o pomoc w ustaleniu kontaktu do osoby będącej w stanie ożywić dla mnie ten sprzęcik.
    Amplituner ma wersję głowicy na MOSFETACH, przy okazji warto by sprawdzić, pozostałe funkcjonalności.
    artcreator
    Level 13  
    Quote:
    Zwracam się więc o pomoc w ustaleniu kontaktu do osoby będącej w stanie ożywić dla mnie ten sprzęcik.

Gdzie ci podać kontakt do serwisu ? Szczecin, Białystok, Zabrze, Monachium, Melbourne ? Może byś łaskawie napisał skąd jesteś, nie jesteśmy jasnowidzami :|

Tutaj masz podobny temat na elektrodzie: Link
    Tutj kupisz tanio głowicę do zamontowania w amplitunerze: Link
    Marcin_Er
    Level 11  
    Kolega wybaczy, wstyd mi za siebie, ale nie zauważyłem ze nie ma miasta w opisie. ...Warszawa, Białołęka
    Żeby nie było, szukałem dzwoniłem, ale serwisy się nie podejmą, bo to zbyt rozlegle uszkodzenie, albo nieopłacalny zabieg, i takie tam. Ta głowicę za 13 zł z wolumenu widziałem, ale niestety brak wiedzy jak ożenić ja z moim amplitunerem...

Pozdrawiam krajana
    artcreator
    Level 13  
    Aaa, no to jak krajan, to można pomyśleć :D , proszę o kontakt na maila lub PW