Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

GOLF II WŻERY NA BLOKU I GŁOWICY

yoland 04 Jan 2005 14:44 4435 5
    yoland
    Level 10  
    WITAM-CZY KTOŚ WIE JAK POZBYĆ SIĘ WŻERÓW NA BLOKU SILNIKA-NIE SĄ TO WŻERY W KOMORZE CYLINDRA ALE NA PŁASZCZYŹNIE STYKU BLOKU ,USZCZELKI I GŁOWICY. CZY SĄ JAKIEŚ KLEJE, KTÓRE MOŻNA STOSOWAĆ DO ICH WYPEŁNIENIE? SŁYSZAŁEM,ŻE SPAWANIE TEZ JEST MOŻLIWE ALE TO WIĄŻE SIĘ ZE SZLIFEM BLOKU I GŁOWICY-A TA BYŁA JUŻ SZLIFOWANA I CHYBA NIE JEST MOŻLIWE (A PRZENAJMNIEJ ZALECANE) BY ZROBIC TO PONOWNIE. JEŚLI KTOŚ ZNA JAKIEŚ FIRMY W WOJEWÓDZTWIE MAZOWIECKIM, KTÓRE WYKONUJĄ TAKIE NAPRAWY-PROSZĘ O PODANIE NAZWY BĄDŹ MOŻLIWOŚCI JAKIEGOŚ KONTAKTU-Z GÓRY DZIĘKUJĘ-POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)
  • Helpful post
    pavel 55
    Level 13  
    Spawanie odredzam proponuje oddac blok i glowice do planowania do jakiejs dobrej firmy i koniecznie zaluz grubsza uszczelke pod glowice, pozdro.[/img]
  • Helpful post
    elektronik system
    Level 13  
    konieczne jest planowanie głowicy i grubsza uszczelka-nadwymiar
  • Helpful post
    gontal
    Level 11  
    jest taki klej ktory by się nadawał nazywa się chester metal
    yoland
    Level 10  
    BARDZO DZIĘKUJĘ ZAPODPOWIEDZI-CO PRAWDA NIE ZDOBYŁEM KLEJU JAKI DORADZAŁ MI "gontal" ALE MÓJ MECHANIK ZASTOSOWAŁ JAKIŚ KLEJ -(NIE WIEM JAK TO SIĘ PISZE)- Z "RODZINY" LOKTAIT. ZOBACZYMY CO Z TEGO WYNIKNIE-POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ :)
  • Helpful post
    cobraa
    Level 27  
    Spawanie odpada bo zniszczysz silnik. Jezeli planujesz go sprzedac to mozesz kleic blok a glowice splanowac max ile pozwala wymiar. Bloku sie nie szlifuje.