Witam, prosił bym Was o pomoc, a mianowicie, ostatnimi czasy zakupiłem pakiet Cyfry+ z Multiroomem. Jest on podłączony tak jak powinien, telewizja jest na 2 telewizorach. Obydwa telewizory mają dekodery. Jednak problem polega na tym, jak podłączyć pod satelitę trzeci telewizor.
Chciał bym, aby był to jakiś większy wybór niż tvn1,2, tvn, polsat. Tak jak np. kablówka.
Konwenter jest 1 gruszkowy z 2 wyjściami na kabel koncentryczny. Antena Cyfra+HD. Zestaw od Cyfry+.
Nie chodzi mi o antenę naziemną, chciał bym mieć większy wybór niż kanały podstawowe - coś ala kablówka.
Co bym potrzebował do podłączenia tego trzeciego telewizora?
Dodam, że nie chcę kupować kolejnego abonamentu pod ten telewizor, gdyż jest on rzadko używany.
Dziękuję.
Chciał bym, aby był to jakiś większy wybór niż tvn1,2, tvn, polsat. Tak jak np. kablówka.
Konwenter jest 1 gruszkowy z 2 wyjściami na kabel koncentryczny. Antena Cyfra+HD. Zestaw od Cyfry+.
Nie chodzi mi o antenę naziemną, chciał bym mieć większy wybór niż kanały podstawowe - coś ala kablówka.
Co bym potrzebował do podłączenia tego trzeciego telewizora?
Dodam, że nie chcę kupować kolejnego abonamentu pod ten telewizor, gdyż jest on rzadko używany.
Dziękuję.