Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Netia Player HBO GO na abonamencie Cyfry

arcadiuszbr 06 Apr 2012 23:47 3189 2
    arcadiuszbr
    Level 12  
    Do użytkowników Netia Player ale nie tylko, czy nie posiadając łącza w Netii, kupując ten odtwarzacz(np:allegro) będzie on w pełni funkcjonalny czy jest on powiązany jakoś z klientem Netii i bez tego nie będzie działać
    Posiadam dostęp do HBO GO z cyfry+ i chciałbym mieć drugi odtwarzacz do odbierania filmów i seriali na drugim telewizorze. Na razie odbieram na komputerze. Chodzi mi też o DVB-T czy normalnie działa bez powiaznia z Netia?
    lewandowskit
    Level 10  
    Witam
    mam też pytanie związane z netia playerem dzisiaj kupiłem go na wolnym rynku ipo podłączeniu do tv dioda tylko miga na biało a na tv brak sygnału. Czy do urzywania tego sprzętu jako np tuner dvb-t trzeba mieć łącze internetowe w neti.
    Roberto87
    Level 10  
    Sam tuner DVB-T działa nawet bez połączenia internetowego
    Przy migającej diodzie należy go odpalić z pilota przyciskiem power
    Co do łącza jeśli chodzi o HBO GO to jest to autoryzowane loginem i hasłem
    Pożyczyłem netia player od teściów w celu zgrania kilku programów z TVN PLAYER na kompa przez nagrywarkę DVD i na moim łączu działało bez problemów (co prawda też mam netię ) ale po odpaleniu HBO GO dekoder poinformował mnie że jestem zalogowany jako taki a taki użytkownik i działało więc to chyba nie kwestia łącza :)