Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Thompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padła

Paczesław 08 Apr 2012 12:02 1340 3
    Paczesław
    Level 9  
    Witam. Odgrzebałem stary temat, jak to archeolog i się podpinam pod niego żeby nie mnożyć bytów:)
    Mam nieco odmienny problem. Otóż w moim sprzęcie (Etykieta: PAL HOME COMPUTER 3600 - 5000000 THOMPSONIC; RINCO) nie widać wbudowanych gier, a jedynie krzaczki i linie. Grafika jakby padła. Gry z kardridży działają i widać wszystko. Czym to może być spowodowane i jak to naprawić? Gra ma już swoje lata, mam ją od nowości czyli jakieś 14 lat. Proszę o pomoc bo zależy mi na naprawie tego urządzonka.
    Pozdrawiam i przy okazji - wesołych.
    Dodam, że wyczyściłem wszystkie płytki z obu stron wacikiem ze spirytusem ale nie pomogło to w niczym, oprócz tego że zabłysnęła czystością:)
    FOTO OGÓLNE:
    Thompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padła
    BEBECHEN KONSOLI:
    Thompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padła
    GRY WBUDOWANE (2 pierwsze to jakaś gierka; 2 ostatnie foto to mario - rozgrywka i wybór graczy na początku):
    Thompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padłaThompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padła
    Wybór wbudowanych gier - menu:
    Thompsonic 1500 - PEGASUS grafika jakby padła

Proszę zamieszczać zdjęcia według poniższego linku: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic595877.html Ułatwi to ich przeglądanie . Post wydzielony z archiwalnego.[dzimi]
    FRUNEK1
    Level 16  
    Może port od dyskietek jest uszkodzony, próbowałeś na innej dyskietce?
    Paczesław
    Level 9  
    No właśnie chodzi o to że gry z kartów działają poprawnie, niepoprawnie działają jedynie gry z pamięci konsoli. Znaczy włączają się i można grać ale widać kreski i inne cuda jak na fotkach.

Moderated By Dzimi:

Proszę stosować się do poleceń moderacyjnych - podanych w poście . Regulamin pkt.3.3. Niestosowanie się do polecenia moderacyjnego może skutkować ostrzeżeniem.

FRUNEK1
    Level 16  
    To pamięć w konsoli jest zepsuta, albo luty gdzieś puściły, najlepiej wygrzej pamięć z grami