Witam, chcę kupić używany laptop w/w cenie, zdecydowałem się na sprzedaż komputera stacjonarnego, ponieważ nie wykorzystuje jego potencjału (HD6850, Athlon II X4, 4GB DDR3) , praktycznie nie gram, chcę być bardziej mobilny i najbardziej zależy mi na dostępie do internetu, możliwości pobrania muzyki, filmów i odtworzeniu ich na TV, oraz ogólnie na swobodnej pracy. Rozumiem, że ta kwota nie pozwala przebierać i ogranicza, ale chcę też trochę zaoszczędzić pieniędzy za sprzedane podzespoły ze stacjonarnego. Potrzebuję laptopa kompletnego, nie zniszczonego, koniecznie z procesorem 2 rdzeniowym lub więcej (Core 2 Duo lub Athlon/Turion II) , jeden rdzeń to za mało już. Ekran nie mniejszy niż 15' cali, grafika może być zintegrowana, ale na tyle mocna by płynnie odtworzyć filmy po podłączeniu pod TV i podołać słabszym mało wymagającym grom, nie mam zamiaru grać, ale wiem, że wyznacznikiem wydajności grafiki są gry. Dobrze gdyby było coś z obsługą HD i wyjściem HDMI. Pamięć RAM min. 2GB, fajnie gdyby było DDR3 ale DDR2 mogą być, dysk twardy SATA, wystarczy 100GB 7200obr, oraz czytnik kart SD i WiFi.
Będę wdzięczny za propozycję i pomoc.
Pozdrawiam
Będę wdzięczny za propozycję i pomoc.
Pozdrawiam