Proszę o pomoc, jak w Windows 7 odzyskać stary profil. Dodałam dzisiaj dwa dyski, jeden SSD, a jeden HDD (systemowy pozostał bez zmian, nie zmieniałam też liter dysków) i po uruchomieniu Windows pokazała się konsola odzyskiwania systemu (kolorowa). Po wciśnięciu "dalej, dalej" system po restarcie uruchomił się, programy działają, ale kompletnie nie mogę znaleźć starego profilu. Programy pocztowe też działają ale też nie mogę na nich znaleźć moich wiadomości emailowych. Szukałam w c:\Uzytkownicy itd folderu pocztowego ale go nie mogę znaleźć.
Pulpit miałam przeniesiony na dysk D ale tam też nic nie ma.
Logowałam się jako administrator, też nie widzę mojego profilu. Jest profil oem (tak się nazywał mój stary profil) ale całkowicie wyczyszczony pulpit, zero personalizacji tapety i zero wiadomości email. Ratunku!
Druga kwestia to jak przestawić ponownie pulpit i Moje Dokumenty na dysk D w Windows 7 - podobno jest prosty sposób bez ingerowania w rejestr?
Pulpit miałam przeniesiony na dysk D ale tam też nic nie ma.
Logowałam się jako administrator, też nie widzę mojego profilu. Jest profil oem (tak się nazywał mój stary profil) ale całkowicie wyczyszczony pulpit, zero personalizacji tapety i zero wiadomości email. Ratunku!
Druga kwestia to jak przestawić ponownie pulpit i Moje Dokumenty na dysk D w Windows 7 - podobno jest prosty sposób bez ingerowania w rejestr?