Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

zapis filmu w windows movie maker

czekoladaax33 09 May 2012 20:23 28887 6
    czekoladaax33
    Level 2  
    Mam pytanie. Ostatnio zrobiłam filmik w windows movie maker, początkowo zapisałam go w formie projektu. Ale kiedy chce zapisać go jako plik filmowy, pojawia sie komunikat 'Program Windows Movie Maker nie może zapisać filmu w określonej lokalizacji. Sprawdź, czy oryginalne pliki źródłowe wykorzystane w filmie są wciąż dostępne, czy miejsce zapisywania filmu jest wciąż dostępne oraz czy jest wystarczająca ilość dostępnego miejsca. Następnie spróbuj ponownie.' Sprawdziłam każdy z tych punktów i w żadnym nic nie wynikło. Wszystko jest okej. Pytanie jest takie, że nie wiem co mam teraz zrobić, żeby zapisać ten film w dobrym formacie ? Bardzo proszę o pomoc!
    kwantor
    Level 38  
    Właśnie, czy nie wyjąłeś wcześniej karty SD, lub nie skasowałeś jakiegoś pliku?
    Ten program jest beznadziejny skąd inąd.
    czekoladaax33
    Level 2  
    Nie, karty nie ma w środku. Żadnego pliku nie usunełam - sprawdzałam 48358635 razy. A jaki inny polecasz ?
    czekoladaax33
    Level 2  
    dzięki ; ) szkoda, że tamten filmik przepadnie. Troche sie nad nim namęczyłam ..
    Anonymous
    Level 1  
    Ama97
    Level 1  
    pewnie już za późno na odp ale odpowiem bo może innym się przyda :D miałam ten sam problem 2 dni kombinowałam i udało się. Film nie chce się zapisać bo brakuje kodeka wmv3 niestety ciężko jest znaleść ten kodek (mi się nie udało:/) ale znalazłam sposób ten kodek jest w programie windows media player więc każdy ma ten program ale jakimś cudem ten kodek znikł więc musisz zainsalować program najlepiej nowszą wersje bo tej samej się chyba nie da. Ja miałam 9 zainstalowalam 10 i juź mam ten kodek. Jak wideo nie chce wam się importowac wejdzcie na yt i wyszukajcie filmik "windows movie maker brak koder dekoder rozwiązanie" wybierzcie filmik co trwa 1:06. Nie moge dac linka bo z tel pisze. Pod tym filmikiem jest link do kodekow dzięki którym importujecie filmiki. A jak zaiportujecie filmik i będzie mial normalne kolory a gdy dacie go do osi i będzie szary to się nie przejmujcie bo po zapisie będzie taki jak ma byc. Mam nadzieje źe pomogłam