gajowy62 wrote:
Witam. Tak link do tej strony tez już kawał czasu temu znalazłem ,ja mam pytanie do Ciebie gajowy62 czy już coś kupiłeś z tej czeskiej strony .Sam próbowałem wrzucić do koszyka i na tym się przygoda kończy ,bowiem nie ma tam dalej możliwości w opiciach ,by jakoś to wypełnić, aby to przysłano na dany adres jedynie jest to ograniczone na same Czechy, a nie poza granicę. Jeśli ktoś kupił z tego portalu cokolwiek miło będzie jeśli podzieli się informacją jak do tego doprowadził po wrzuceniu do koszyka swej części, i czy płacił w zł. czy musiał w czeskiej koronie albo euro ? wiadoma sprawa że części można kupić w Kozy ,oraz Skierniewicach ,ale też Skierniewice tak jak Kozy kupują na Czechach i doliczają marżę więc było by Taniej kupując z tej stonki ze źródła niemal . Ja natomiast mieszkam w ok. Nowego Sącza. Jest tu facet co te części sprzedaje no ale on zamawia części ze Skierniewic ,wiadomo że dolicza sobie zysk i takim sposobem , za tłok z pierścieniami liczył sobie 500 zł kiedy ja kupując w Skierniewicach kupiłem za 320 zł więc różnica jest kolosalna.