Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Wyświetlacz do radia Canva CN 6230 gdzie kupię

guciofilucio 16 May 2012 21:18 3946 2
    guciofilucio
    Level 17  
    Jakiś czas temu kupiłem to radio z czego byłem całkiem zadowolony .
    Niestety panel od radia upadł na asfalt i się rozsypał .
    Stało się to nie raz i zawsze po złożeniu wszystko działało.
    Niestety ostatnio pękł wyświetlacz i teraz mam biały ekran .Radio działa a nawet ekran dotykowy lecz bez wyświetlacza radia nie da się obsługiwać.
    W google znalazłem tylko całe radia do kupienia.
    Czy wie ktoś gdzie można kupić taki wyświetlacz ?
    guciofilucio
    Level 17  
    Przestrzegam wszystkich przed kupieniem radia firmy Canva .
    W polsce nie ma serwisu .Jak pytałem sprzedawców jako potencjalny klient wszystko ładnie ,pięknie ale nikt nie potrafił powiedzieć gdzie mieści się serwis bo on nie istnieje !
    Radiem możecie się cieszyć do puki działa a jak się zepsuje to jest tylko do wyrzucenia !
    nio55ut
    Level 2  
    PostWysłany: 02 Cze 2012 16:31 Temat postu: Re: Wyświetlacz do radia Canva CN 6230 gdzie kupię
    Przestrzegam wszystkich przed kupieniem radia firmy Canva .
    W polsce nie ma serwisu .Jak pytałem sprzedawców jako potencjalny klient wszystko ładnie ,pięknie ale nikt nie potrafił powiedzieć gdzie mieści się serwis bo on nie istnieje !
    Radiem możecie się cieszyć do puki działa a jak się zepsuje to jest tylko do wyrzucenia !

a to ci dopiero dziwne bo przed chwileczką do nich dzwoniłem, firma nie jest pod szyldem CANVA tylko SONIC, są bezpośrednim importerem i zajmują się serwisem tych że radyjek.
    firma znajduje się w Warszawie przy ulicy Domaniewskiej 47 tel do serwisu to (022) 843 20 53 :D

ale jak się nie chce poszukać to i nie ma :cry: