Źródło
Cool? Ranking DIY
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredaavid117 wrote:MAS3Ł wrote:To granie w gry jest chorobą 21 wieku? Planszówki w latach 50-tych i 60-tych też były chorobą? Konsole w latach 80-tych i 90-tych też były chorobą? Po co więc w ogóle komentujesz artykuł o grze, skoroNie jestem chory na chorobę ⅩⅩⅠ wieku.MAS3Ł wrote:? Nie widzę sensu, poza chęcią bycia "hipsterskim".drażnią mnie takie gierki po prostu.
Z Diablo III jeszcze styczności nie miałem, ale opinie są całkiem niezłe. Może kiedyś zakupię.
skaktus wrote:
...Ja również nie gram w takie cuda i nie rozumię tej famy diablo i innych tego typu tytułów....
BK_klp wrote:
Równie dobrze, może ktoś powiedzieć o elektronikach, że nie rozumie jak można siedzieć nad tymi płytkami i kabelkami. Więcej samokrytyki. Inne zainteresowania nie znaczą, że gorsze.
We wszystkim ważny jest umiar i tyle.
gmp wrote:Tylko kolego, siedząc nad elektroniką i kabelkami rozwijasz się, uczysz się przydatnych rzeczy i myślenia, często też coś tworzysz. Po latach stajesz się specjalistą i nie wiesz co to bezrobocie. Więc raczej grania do zabawy z elektroniką nie można porównać.