Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Usuniete filmy z telefonu Nokia C6-00

isuzu_iza 25 May 2012 13:32 3766 13
    isuzu_iza
    Level 9  
    Witam, mam wielki problem. Wczoraj był dzien matki i ojca w przedszkolu. Nagrywałam filmy komorka (NOKIA C6-00) , córka młodsza usuneła wszystkie :((( jestem załamana :( jak je moge odzyskac???
    jayu0
    Level 37  
    Nie, no chyba ze masz niepotrzebne 50.000 pln to sa firmy ktore sie tym zajmuja. ;)
    dicappo
    Level 20  
    Popytaj w serwisach ile by kosztowało odzyskanie danych.
    jayu0
    Level 37  
    dicappo wrote:
    Popytaj w serwisach ile by kosztowało odzyskanie danych.

Jan nie wiesz o czym pisze autorka to po co zabierasz glos?
    Pocieszny
    Level 38  
    Jeżeli od czasu usunięcia nic nie było zapisywane na pamięci masowej (karcie pamięci) to jest duża szansa, że da się odzyskać. Jeżeli coś było zapisane, to może być już mała sieczka z tych usuniętych danych. Poszukaj programu do odzyskiwania skasowanych zdjęć i filmów z aparatów/kart pamięci/pendrive'ów. Jest tego dużo w internecie. Podłączasz telefon do komputera w trybie pamięci masowej i postępujesz tak jak w przypadku odzysku z dysku twardego.
    mundek223
    Level 29  
    Używam tego samego programu co kolega wyżej bardzo dobrze odzyskuje pliki z karty pamięci nawet jeżeli było coś wrzucane na nią.
    isuzu_iza
    Level 9  
    ten program Recuva jest naprawdę super!!! Odzyskałam wszystkie filmy! Dzięki :)))) To może wie ktos jak odzyskać dane z karty pamieci MINi sd z Nokii 6280??? Ze 3 lata temu moja ukochana komórka zablokowała sie hasłem i nijak ni w oko nie znam hasła. Podobno Nokie czasem sie tak blokują. Mialam tam mnóstwo zdjęc, filmów itp. Niestety karta nie wchodzi do mojego laptopa, bo jest średniej wielkości. A tej nokii dawno sie pozbyłam. Co teraz? :(
    Pocieszny
    Level 38  
    Hasło jest założone na telefon czy kartę pamięci?
    isuzu_iza
    Level 9  
    Na kartę pamięci. Wkładalam ją również do innego komputera (laptopa) i również trzeba było podać hasło. Byłam w serwisie Nokii ale jak mowie parę lat temu i tak mi powiedzieli, że czasem się karty blokują, że to nie ja wpisałam hasło. Wtey mi powiedzieli, że danych juz nie odzyskam-niestety. Może teraz się coś zmieniło? Kartę SD mam do tej pory z nadzieją, że kiedyś ktos wynajdzie taki program co rozszyfruje to nieszczęsne hasło :P
    Pocieszny
    Level 38  
    Jeżeli karta ma hasło to raczej ciężko będzie z niej coś odzyskać. Mnie osobiście jeszcze nigdy się to nie udało.
    isuzu_iza
    Level 9  
    Ale tam wszystko jest, nic nie usunięte... jakbym wpisała hasło (jakbym je znała) to wszystko by się mi zwróciło. bawiłam się tym telefonem chyba z miesiac. wpisywałam przerózne hasła z nadzieją, że akurat się mi uda, a tu nawet nie wem ilu cyfrowe jest to hasło. Tam jest pamiatka z Francji. Jak bylismy z mezem 3 miesiace, wiec TROCHE sie tych zdjec tam porobiło, nie wspominajac o filmach. po tych 3 miesiacach wrocilismy i dosłownie na drugi dzien karta zablokowała się hasłem. nawet nie zdazyłam nic przegrac :(
    miguell88
    Level 1  
    Witam, niechcący usunęła mi się jedna notatka z telefonu C6, próbuję ją odzyskać za pomocą "genialnego" programu Recuva ale niestety nie może mi odczytać telefonu, być może dlatego że chodzi mi o dzyskanie danych z pamięci telefonu a nie z pamięci karty microSD. Wie ktoś jak można wybrać żeby wyszukiwał z dysku pamięci telefonu??