Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

LG GD510 Eco Solar - nie działa synchronizacja muzyki

klawka94 25 May 2012 20:57 2220 11
    klawka94
    Level 9  
    Witam. Posiadam telefon LG GD510 Eco Solar. Aplikacja LG PCSuite III, która jest dopiwednia dla tego telefonu widzi telefon, zarządzanie plikami działa prawidłowo, ale nie działa synchronizacja muzyki. Około 2 miesięcy temu używałam to ostatnio i wszystko było okej, więc nie wiem czemu tak się dzieje. Zależy mi, bo przez przypadek usunęłam sobie wszystkie piosenki i dzwonki. Mam wymagany Windows Media Player 11 i Microsoft Windows XP Professional wersja 2002 dodatek Serveice Pack 3 (a potrzebny jest conajmniej 2). Jestem nastolatką więc zależy mi na posiadaniu muzyki w telefonie ;) ale nie mam zielonego pojęcia jak poradzić sobie z tym problemem. Byłabym wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.

Dodano po 1 [minuty]:

*Service Pack
    przepraszam za literówkę
    klawka94
    Level 9  
    no właśnie nie widzieć dlaczego nie działa to poprawnie... nie chce sie włączyć.
    jayu0
    Level 37  
    Rozumiem ze komputer nie wykrywa telefonu? I nie ma charakterystycznego dzwieku z komputera kiedy podlaczasz telefon?
    klawka94
    Level 9  
    Dokładnie tak. Co ja mam z nim zrobić?
    klawka94
    Level 9  
    komputer mam tylko jeden ;P na innym porcie dzieje się tak samo a słuchawki i ładowarka działają perfekcyjnie.

Dodano po 2 [minuty]:

przy pcsuicie normalnie mogę przesyłać zdjęcia itp ale nie da się muzyki zsynchronizować ..
    klawka94
    Level 9  
    Komputer zresetowany, telefon też. Kiedy podłączam telefon to wyszukuje dysk na chwilę i nie mogę go włączyć bo od razu chce mi instalować PCSuite. Jak włączam anuluj to dysk znika. Dodam, że przy podłączaniu telefonu do komputera tym razem jest dźwięk i w telefonie i w komputerze, ale robi się tak jak przed chwilką napisałam.
    klawka94
    Level 9  
    Wykrywa telefon ale wyskakują błędy przy przesyłaniu muzyki.
    klawka94
    Level 9  
    Telefon trafił do "pana doktora" i okazało się, że przyczyna tkwi w komputerze. Dziękuję wszystkiem za przydatne wskazówki. Temat zamykam :)