Dzien dobry mam male pytanie jestem chlopaczkiem o dosc okrojonym portfelu i poszukuje wykrywacza za marne pieniadze oraz poszukuje sposobu na ulepszenie starej konstrukcji w3p lub w4p jak w temacie lub podpowiedz czy po prostu lepiej kupic Md analogowego bo garett ace ma moj kolega poziom wykonania i sprawnosc tego wynalazku malo co rozni sie od chinoli drogi z kolegow ma takiego prostego MD gc 1029 wymienil pierwsza rurke z metalowej na taka plastikowa do wody i srobe mocujaca cewke z metalowej na plastik i czesze monetki lepiej niz ten garet a ja chcem zaczerpnac troszeczke wiedzy na poczatek dreptalem juz z wykrywaczem mojego taty taka samorubka wlasnie ze starego wojskowego wykrywacza z wyposazenia czolgu t 34 i cos uslyszec juz umiem pomoze mi ktos bardzo prosze
P.S przepraszam za bledy ale jestem dyslektykiem
Proszę poprawić post - regulamin pkt.3.1.13. Dysleksja nie eliminuje funkcji poprawnej pisowni na forum. [dzimi]
P.S przepraszam za bledy ale jestem dyslektykiem
Proszę poprawić post - regulamin pkt.3.1.13. Dysleksja nie eliminuje funkcji poprawnej pisowni na forum. [dzimi]