Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

jak ulepszyc wykrywacz w3p lub w4p

arczimedes 21 Jun 2012 21:36 4708 4
    arczimedes
    Level 2  
    Dzien dobry mam male pytanie jestem chlopaczkiem o dosc okrojonym portfelu i poszukuje wykrywacza za marne pieniadze oraz poszukuje sposobu na ulepszenie starej konstrukcji w3p lub w4p jak w temacie lub podpowiedz czy po prostu lepiej kupic Md analogowego bo garett ace ma moj kolega poziom wykonania i sprawnosc tego wynalazku malo co rozni sie od chinoli drogi z kolegow ma takiego prostego MD gc 1029 wymienil pierwsza rurke z metalowej na taka plastikowa do wody i srobe mocujaca cewke z metalowej na plastik i czesze monetki lepiej niz ten garet a ja chcem zaczerpnac troszeczke wiedzy na poczatek dreptalem juz z wykrywaczem mojego taty taka samorubka wlasnie ze starego wojskowego wykrywacza z wyposazenia czolgu t 34 i cos uslyszec juz umiem pomoze mi ktos bardzo prosze

P.S przepraszam za bledy ale jestem dyslektykiem

Proszę poprawić post - regulamin pkt.3.1.13. Dysleksja nie eliminuje funkcji poprawnej pisowni na forum. [dzimi]
    arczimedes
    Level 2  
    mysle ze jednak mozna jak wczesniej pisalem moj tata mial kiedys taki wynalazek po przerobce i fajnie to kosilo szkoda ze nikt nie wie jak to zrobic a co kolega mysli o tym modelu MD co pisalem wiem co urzytkownicy forum mysla o tym sprzecie czytalem juz troszke forum ale nie wieze ze nic sie nie da zrobic zeby zadzialalo to dobrze moze ktos wie co tam mozna py przejobic i prosze nie pisac ze trzeba sobie kupic Jabelka albo Garetta ACE bo to taki sam szrot jak MD jest to forum elektronikow wiedz moze ktos obeznany w temacie sie wypowie bede bardzo wdzieczny pozdrawiam
    robokop
    VIP Meritorious for electroda.pl
    arczimedes wrote:
    mysle ze jednak mozna

No to skoro wiesz lepiej, to sobie przerób. Nie rozumiesz że zasada działania tego wynalazku eliminuje go z urzędu jako skuteczny wykrywacz? To miało służyc d szukania min - czyli masywnych metalowych przedmiotów, zaraz pod powierzchnią gruntu.
    arczimedes
    Level 2  
    sorki ze az tak podnioslem cisnienie ale spoko myslalem poprostu ze ten zlom co mam mogl bym jeszcze wykozystac hi hi a co kolega mysli o tym md ku co pisalem 1029 idzie cos z tego zrobic jeszcze tez mam takie cudo za friko a nie bede ukrywal wolal bym nie wyzucic za dozo kasy wykrywacza bardziej potrzebuje do szukania po plazy i dyskryminacja mi raczej nie potrzebna a ten md ek to analogowiec moze cos by z niego wyciagnac sie dalo wszyscy narzekają a moze elektronik mogl by tam cos zdzialac a moze problem tkwi w cewce