Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki kupić amplituner za 500-600zł?

Gammorin1 26 Jun 2012 12:46 1328 1
    Gammorin1
    Level 1  
    Witam, to mój pierwszy post na forum, więc wypadałoby się przedstawić :) Mam na imię Michał i myślę, że tyle starczy :) Planuje skompletować przyzwoity zestaw stereo. Przeczytałem kilka tematów na forum, ale niestety żaden z nich nie pomógł mi w podjęciu decyzji. Mój budżet na amplituner to 500-600zł. Sprzęt przede wszystkim będzie wykorzystywany do muzyki- głównie rock, hard rock,troszkę lekkiej elektorniki, czasami troszkę trip i hip-hopu, dlatego zdecydowanie wolałbym sprzęt stereo niż 5.1, pomieszczenie w którym będzie pracował ma ok 20 mk.A tu pytanie do was. Jaki sprzęt polecilibyście w tej cenie? interesuje mnie raczej sprzęt używany, nie musi mieć żadnych udogodnień, wyglądu itd. Najważniejsze, żeby dobrze grał. Nie mam jeszcze kolumn, ale postanowiłem dopasować kolumny do amlitunera a nie odwrotnie :) Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Michał
    makro
    Level 17  
    Witam kolege chcialbym polecic wzmacniacze firmy Marantz ktore sie juz nie raz sprawdzily w czasie sluchania muzyki na wysokim poziomie .